Интервютата за работа са винаги ново и непознато преживяване, защото

...
Интервютата за работа са винаги ново и непознато преживяване, защото
Коментари Харесай

НИКОГА не носете този ЦВЯТ, ако сте на интервю за работа

Интервютата за работа са постоянно ново и непознато прекарване, тъй като всякога те протичат по друг метод и условията и методът на работодателите е самостоятелен. По време на изявлението се стремим да се представим в най-хубавата си светлина и да получим мечтаната позиция, само че има някои неща и хитринки, с които да се срещнем и да използваме, с цел да получим повече благосклонности от отсрещната страна. От значение е и какво облекло сме избрали за нашето показване. Ето обаче и нещата, които да НЕ вършим и обличаме, в случай че отиваме на изявление за работа.

Облекло за изявление за работа
Тези неща ВИНАГИ оказват въздействие по време на изявление!
Разбира се, че опитът и знанията са основни по време на едно изявление за работа, само че въпреки всичко има и други фактори, които могат доста да по...
Прочети повече
Първото усещане е най-важно в сходна обстановка и по тази причина е добре да блеснем още с влизането си. Изберете подобаващи облекла, които да не демонстрират елементи от тялото и да са съобразени с работната конюнктура. За целесъобразни цветове се взимат неутралните – бял, черен, кафяв, бежов. Може да добавите и ослепителен акцент, който обаче да не се натрапва прекомерно, да вземем за пример в червен или наследник цвят.

В интерес на истината, множеството работодатели считат единствено един цвят за несъответствуващ за изявление – това е именн оранжевият цвят. Дори на нас да ни се коства изцяло пресен и подобаващ, този цвят отблъсква интервюиращия, като по тематиката са извършени редица изследвания, потвърждаващи тази теза.
Оранжевото е фрапантен цвят и постоянно това е сигнал за работодателя, че индивидът насреща може да е по-нервен, да не сдържа страстите си и е много самонадеян. Тези догатки са във ваш ущърб и би трябвало да се визиите чудесно вербално, с цел да не бъдат от огромно значение езикът на тялото и облеклото, което сте подбрали. Натрапчивите и прекомерно ексцентрични цветове могат да основат усещане, че сте тук, с цел да търсите внимание, в сравнение с да покажете професионалните си качества.

Разбира се, в случай че това е измежду обичаните ви цветове и участва в дрешника ви под формата на всевъзможни облекла и аксесоари, то не е безусловно неразрешено да го включите във визията си, само че ви предлагаме да не го натрапвате. Нека бъде оранжев аксесоар, чанта или тъничък колан, само че не да вземем за пример сако/палто или блуза, което би било прекомерно отблъскващо за работодателя.

Цветовете въздействат неумишлено върху това по какъв начин човек ви възприема и е добре най-малко при сходни съществени и публични срещи да подбирате облеклата си деликатно и да заложите на несъмнено. Опитайте се да изградите един грациозен повсеместен външен тип, който да впечатли индивида насреща оптимално, а по-късно се подгответе и с добра тирада, както и следете езика на тялото си.
Какво да извършите, с цел да си намерите работа по-лесно?
Ново изследване откри, че претендентите за работа считат, че хората са по-умни, по-компетентни и по-внимателни, в случай че съумеят да чуят глас...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР