Интернет свалките могат да бъдат наистина нещо наистина опасно. Доказва

...
Интернет свалките могат да бъдат наистина нещо наистина опасно. Доказва
Коментари Харесай

Жена си продава апартамента след интернет свалка с фалшив жених 

Интернет свалките могат да бъдат в действителност нещо в действителност рисково. Доказва го и историята на 67-годишната московчанка Наталия Ершова.

Мечтаейки за женско благополучие тя станала жертва на интернет мошеници.

Тя се срещнала лятото във Facebook с мъж на име Дейвид Смит, който й споделил, че живее в Мароко.

"Чужденецът " пишел на пенсионерката трогателни писма, обяснявайки се в обич.
След няколко месеца помолил дамата да му изпрати огромна сума пари, с цел да може да дойде в Москва и да прекара отпуската си с Наталия.

"Пишеше ми за своя живот, споделяше ми, че доста ме харесва, попита ме на какъв брой съм години. Написах му 67, а той сподели, че е на 68, че има две деца и е вдовец. И му повярвах. През септември ме помоли да му пратя пари, взех кредитна карта. Накрая към този момент напълно нищо не съобразявах, заложих си жилището. Общо получи от мен 4 млн. рубли (около 58 хиляди евро) ", споделя Наталия.

В деня на полета си възлюбеният от Мароко споделил, че е бил атакуван и са му откраднали всички документи, а самият той е в болница. След това дамата схванала, че е била грубо излъгана.

Наталия признава, че "Дейвид " като че ли я хипнотизирал по време на диалозите си в интернет с нея. За да заплати задълженията си в този момент ще би трябвало да продаде жилището си, към този момент има клиент.

От полицията в Москва оповестяват, че е заведено дело по случая за кражба в изключително огромни размери.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР