Интернет магазинът SCDKey предлага с много голямо намаление продуктовите ключове

...
Интернет магазинът SCDKey предлага с много голямо намаление продуктовите ключове
Коментари Харесай

Microsoft Windows 10 Pro OEM и Office 2016 Professional Plus при съвсем ниски цени

Интернет магазинът SCDKey предлага с доста огромно понижение продуктовите ключове за операционната система Windows 10 Pro, както и за офис пакета Office 2016.
С помощта на предлаганите лицензни основна можете по едно и също време да надстроите операционната система и офис пакета при напълно ниска и търпима цена. SCDKey предлага световния OEM продуктов ключ за Оценка за съвместимост Microsoft Windows 10 Pro, както и лицензния продуктов ключ за активирането на Office 2016 Professional Plus.
10% отстъпка – SKKaldata
Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL Цена: $12,6

 Windows 10 Professional е най-новата версия на повсеместната операционна система на Microsoft. Тя предлага по-висока сигурност, усъвършенствана продуктивност, работа с Cortana, потребление на Universal Platform Platform приложенията и други нови благоприятни условия.

С този лиценз не може да се направи възобновяване от Windows Home до Windows Pro. За потреблението на продуктовия ключ е належащо да изтеглите Windows 10 Pro от формалните сървъри на Microsoft, да я инсталирате и по-късно да я активирате с получения код.

Лицензът Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL можете да закупите отсам
Код на електронния ваучър за 10% отстъпка – SKKaldata
Цена: $12,6 (без отстъпката цената е $14)

10% отстъпка – SKKaldata

Office 2016 Professional Plus CD Key Global Цена: $31,5
 – 
 Office 2016 е най-новата версия на известния офис пакет на Microsoft, който към този момент предлага интеграция с електронен облак, опция за множествено редактиране на документите в действително време и напълно нови функционалности за всяка от включените в пакета стратегии.

Microsoft Office 2016 Professional Plus е независима версия на най-новия офис пакет, включваща Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access. Тези стратегии ви дават опция да създавате, споделяте и публикувате документи като експерт. Възможно е съхраняването на файловете в електронен облак. Това доста улеснява работата сред екипите, които не работят на едно и също физическо място.

Лицензът Office 2016 Professional Plus CD Key Global може да бъде закупен отсам
цена: $31,5 (без отстъпката цената е $35)

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР