Интересно, макар и прикрито под ирония признание на наш партиен

...
Интересно, макар и прикрито под ирония признание на наш партиен
Коментари Харесай

Костадинов проговори! Разкритие за Възраждане

Интересно, въпреки и скрито под подигравка самопризнание на наш партиен водач.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов написа във Facebook страницата си, че е ходил на ежегодния дипломатически прием в съветското посолство. Той показва още, че преди две седмици е ходил в полското посолство на техния годишен дипломатически банкет, а по-рано е имал публична среща с алжирската посланичка Байя Бенсмаил в Народното събрание.
-->
Костадинов отбелязва, че след всяко такова събитие по протокол се прави официална фотография. По думите му тези приеми и срещи са обществени, като на някои от тях участват стотици хора. 

Костадинов разяснява, че след присъединяване му на приема евроатлантическата общественост у нас най-сетне е намерила едно доказателство, че „ Възраждане “ е проруска партия - една публична фотография с съветската посланичка. " Истината обаче е, че в действителност ние сме проалжирска партия ", написа той и прибавя, че за доказателство ползва фотография от срещата с алжирския посланик.

„ Официално посещаване на банкет дружно с още 500 души един път в годината в съветското посолство е едно, а вървене по три пъти в седмицата на тайни срещи в американското посолство е съвсем друго “, разяснява водачът на „ Възраждане “. И показва, че визитата на приема е демонстрация на дипломатическо почитание към Русия. По думите му Русия може да ни бъде единствено сътрудник и съдружник, както и Алжир. Костадинов показва, че сега Алжир е измежду най-големите снабдители на газ за Европа (вкл. и полутечен газ).  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР