Интересни демонстрации за работата на пътна полиция ще бъдат направени

...
Интересни демонстрации за работата на пътна полиция ще бъдат направени
Коментари Харесай

"Автомобилен салон 2019" ще покаже и как работят пътните камери

Интересни демонстрации за работата на пътна полиция ще бъдат направени по време на " " Автомобилен салон 2019 ", който организира в " Интер Експо Център " до 20 октомври (неделя).

Посетителите ще могат да видят по какъв начин работи системата за надзор на скоростта и видеозаснемането на инспекциите на пътя. Също по този начин по какъв начин се вършат отдалечено информации за контролните точки и електронните фишове и как се мери за съществуване на алкохол и наркотични субстанции.

Оборудването и техническите средства, които " Пътна полиция "  ползва при акции и регулярния надзор за сигурност на придвижването по пътищата, ще бъдат демонстрирани в границите на салона. В зоната " Пътна полиция "  на изложението служители на Главна дирекция " Национална полиция "  и Столична дирекция на вътрешните работи ще са разполагаем освен за демонстрации, само че и да дават отговор на въпроси. 
По традиция, непокътнато място на автосалона имат освен автомобилните марки, а и редица други компании от сектори, свързани по един или различен метод с автомобилния бранш – производителите и търговците на гаражно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователни компании и доста други. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР