Интересна седмица започва за зодиите. Всяка една ще се радва

...
Интересна седмица започва за зодиите. Всяка една ще се радва
Коментари Харесай

Една зодия получава пари, друга - да държи езика зад зъбите си

Интересна седмица стартира за зодиите. Всяка една ще се радва на прекарвания.  Една ще получи ненадейно пари, друга стартира нови инициативи. За въздушен знак са вероятни прочувствени прояви, подбудени от житейски неуредици.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 4 септември 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Времето е положително за нови инициативи, за другарство и разширение на контактите. Денят е подобаващ и за образуване на екскурзия, и за записване на езиков или курс за придобиване на нова подготовка. На самотниците ще им потръгне, в случай че не са изгубили възприятието си за комизъм. 

ТЕЛЕЦ - Чакате звездния момент, с цел да материализирате концепциите си? Е, това може да стане през днешния ден. Време е за резултати. Постигнатото ще ви даде вяра, ще ви повдигне и самочувствието. Може да промените работното си място или да си намерите нов източник на приходи.

БЛИЗНАЦИ - Възможни са прочувствени прояви, подбудени от житейски неуредици. В каквато и обстановка да попаднете, не забравяйте, че можете да се справите, в случай че сте спокойни! Може да започнете да учите непознат език. Зарадвайте обичания, не пестете комплиментите и милувките!

РАК - Възможностите се разкриват пред вас, стига да ги желаете. Обърнете внимание на предложенията, които получавате, обмислете ги и не отлагайте дълго отговора! Не подценявайте желанията на обичания човек! Погрижете се за външния си тип, с цел да не се загуби пристрастеността!

ЛЪВ - Можете да приключите със остарели или натоварващи ви задължения. Преценете си силите и опциите! Избягвайте да употребявате мъртва храна! Желателно е на трапезата ви през днешния ден да има повече свежи плодове и зеленчуци, мляко, извара и мед.

ДЕВА - Опитайте се да запазите спокойствието си и не се съмнявайте в триумфа си! Любовта ще ви окриля. Ще се чувствате сигурни с хората, които обичате. Носете облекла в светли цветове! Светлозеленото балансира страстите, а сребристото прояснява мисълта и ви вдъхва храброст.

ВЕЗНИ - Колегите ще ви изненадат с хубави вести. Потокът от информация, която би трябвало да ревизирате и подредите, ще е прелестно занятие за вас. Ще ви се удава с лекост да преговаряте, да защитавате концепциите и правата си. Не отхвърляйте срещи и ласки!

СКОРПИОН - В този ден мълчанието е скъпо. Слушайте повече, говорете по-малко и не отлагайте осъществяването на това, което сте намислили! Дамите, които са склонни към меланхолия, да внимават с храната! Апетитът им ще е обвързван не толкоз с физическите потребности. Не яжте от гняв!

СТРЕЛЕЦ - Доста луди неща може да извършите през днешния ден. Рискът, който поемате обаче, ще бъде оневинен. Този ден не е за спокойните представители на този знак. Сутринта може да ви вдигнат нервите в службата, само че бързо ще ви мине и до края на деня ще си намерите мотив да се съберете с другари и да ги почерпите.

КОЗИРОГ - Творческа рецесия ви е обзела. Спокойно изчакайте да си отиде, с цел да може въодушевени да се захванете още веднъж с нещата, които ви носят задоволство! Желанието ви за непосредственост с тези, към които имате усеща, евентуално няма да е споделено, само че не се отчайвайте! Има дни, в които не върви.

ВОДОЛЕЙ - Денят е превъзходен за образование и за изобретения. Това е време за разширение на кръгозора. Благоприятното въздействие на Меркурий и Венера ще е една от аргументите общуването да е прелестно и мечтано, изключително с представителите на противоположния пол. Ще ви върви и в любовта.

РИБИ - Налага се да пестите силите си, защото в този ден може да ви е мъчно да помирите душата и тялото. Неща, които преди сте правели с лекост, в този момент ще ви е мъчно да извършите. Ще ви липсва умелост. Ръцете и краката ви като че ли няма да ви слушат. Бъдете по-пасивни!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР