Интересен ден очаква зодиите. В него ще има всичко –

...
Интересен ден очаква зодиите. В него ще има всичко –
Коментари Харесай

Една зодия пада в капана, друга – в море от пари

Интересен ден чака зодиите. В него ще има всичко – обич, пари, разочарования и изненади. Представителите на един воден знак падат в капан и ще са принудени да извършват прищевките на близките. За разлика от тях една земна зодия ще падне в море от пари. Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 11 октомври 2022 година, вижте дневния с хороскоп, показан от Трибюн.бг

ОВЕН – През днешния ден ще би трябвало да осъзнаете какво в действителност желаете и какво би трябвало да пожертвате за това. Опитайте се да гледате на живота по-реалистично и да приемете позитивните и негативните му страни. През втората половина на деня ще би трябвало да разрешите по-сложна обстановка, като някои от приятелите ви могат да ви оказват помощ.
-->
ТЕЛЕЦ – Предстои ви страховит ден, ден за сделки, за съдействие и сигурно ще има приятни изненади, даже и във финансовата област. Днес Телците могат да завържат запознанства, които доста ще ги зарадват. С непрекъснатата ви половинка – ден, изпълнен със пристрастености и страсти.

БЛИЗНАЦИ – Обърнете повече внимание на здравето си, тъй като е допустимо да понесете прекалено много стрес на работното място, нещо, което може да докара до ниски равнища на сила. Избягвайте спорове и излишно замесване в непознати злословия. Вашето мото за през днешния ден е:„ живей и остави другите да живеят “.

РАК – Всеки самичък е проектант на своето благополучие, тъй че не се колебайте от време на време да нарушавате дребните правила. Спрете да подозирате ненужно колегата си в неща, които съществуват единствено в главата ви. По-скоро се концентрирайте върху вътрешното си аз и дали съмненията ви не са просто плод на слабото ви самочувствие.

ЛЪВ – Днес ще имате комплициран работен ден, тъкмо заради тази причина би трябвало да организирате делата си по-добре. Но бъдете сигурни, че единствено с помощта на проницателността си ще можете да разрешите всеки проблем, който сте срещнали. На по-интимно равнище може да не се справяте толкоз добре, колкото бихте желали...

ДЕВА – Днес може да бъде ден на загуба, неустойчивост и вътрешно тестване, както и известна липса на убеденост или некадърност да видите действителността към себе си. За вас би било добре да действате с огромно здравомислие и поверителност.

ВЕЗНИ – Дългите часове, които в последно време сте посветили на отговорностите и работата си, могат да повлияят на психическото ви благоденствие. Оставете служебните проблеми там, където им е мястото и не ги носете вкъщи. Време е да се отпуснете малко.

СКОРПИОН – Днес ще бъде доста належащо да се опитате да контролирате прочувствените си реакции, тъй като може да навредите на другите с думите си. И най-после, слушайте това свое шесто възприятие, когато имате да вземете решения.

СТРЕЛЕЦ – Днес ще ви е доста мъчно, няма да имате никакво самообладание и ще реагирате импулсивно на всяка зародила обстановка. Денят е съвършен за представителите на този знак да подредят мислите си, да балансират обстановките, в които се намират и да изберат най-хубавото за себе си.

КОЗИРОГ – Днес ви чака ден, доста сходен на вчерашния. Най-добрият съдружник ще ви бъде любовта и положителните връзки с другите, изключително с хората от работното ви обграждане: избягвайте кавги, разногласия и безпокойствие. И най-после, не позволявайте на напрежението да ви завладее и правете нещата вярно, умерено.

ВОДОЛЕЙ – Днес ще сте склонни да критикувате близките и да ги обвинявате, че не ви схващат. Не забравяйте, че никой няма способността да чете мисли. Някои от представителите на знака още веднъж ще почувстват любовни трепети отдавна насам.

РИБИ – Добре е да намерите салдото, с цел да не попаднете в клопката на другите и да изпълнявате всичките им прищевки. Стремете се да не се вълнувате доста. Заредете батериите си, защото ви следва под напрежение интервал и ще би трябвало да работите в допълнение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР