Интересът в началото към Не подкрепям никого беше голям, с

...
Интересът в началото към Не подкрепям никого беше голям, с
Коментари Харесай

Социолог посочи следващия ход на Борисов

Интересът първоначално към " Не поддържам никого " беше огромен, с времето спадна. На парламентарните избори не се брои в разпределението. Сега броят на избралите тази алтернатива още веднъж набъбна. Това се дължи на безсмислеността и ненужността на тези избори. Това съобщи за " Твоят ден " социологът Първан Симеонов от " Галъп ".

Според него от предишното лято партиите се готвят за избори и гледат да изглеждат по-малко отговорни, а не желаят да ръководят. " Контактната група на ГЕРБ е типичното за Борисов . Сега желае да се обкръжи с либерали . Плевнелиев и Паси нямат най-харесвания облик в политическия ни живот ", акцентира той.
-->
По думите му в България се оформя нова полюсност. " Това е център-дясно - ГЕРБ, център-ляво - Политическа партия, европейското ляво. Има и извънредно ляво и съвсем маргинализирано Българска социалистическа партия и по-крайно антируско Демократична България. Политическа партия имат и млади западно насочени гласоподаватели, само че имат пенсионери. Битово консервативният ГЕРБ против прогресивните запалянковци от Политическа партия. Тази конструкция евентуално ще остане и никой няма да надделее ", предвижда Първанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР