Интересът към уникалния виртуален семинар във волейбола достигна неочаквани висоти.

...
Интересът към уникалния виртуален семинар във волейбола достигна неочаквани висоти.
Коментари Харесай

От Чикаго до Люксембург

Интересът към неповторимия виртуален семинар във волейбола доближи непредвидени висоти. Точно 142-ма експерти се записаха за лекцията на трикратния първенец на Русия с " Локомотив " (Новосибирск) - Георги Петров, която ще е в понеделник. " Входът " е свободен за всички, които желаеха предложения до петък.

Най-атрактивните дестинации, изпратили желанието си до федерацията, са от Чикаго и Люксембург. Американският посетител е Боян Петев от волейболната академия за българчета в край езерото Мичиган. От Люксембург присъединяване е декларирал Рангел Кривов, който е националният треньор за младежи в страната. След края на виртуалната лекция федерацията ще пусне цялостен запис от нея в своя канал в You Tube, с цел да е налична без ограничавания.
 Хебър се раздели с двама от волейболистите си
Хебър се раздели с двама от волейболистите си

Венци Рагин и Денис Чавдаров напущат клуба

Идеята за семинара е на новосформираната треньорска комисия отпред с Людмил Найденов и е на тематика " Посрещане ". Президентът на централата Любо Ганев е дал цялостната си поддръжка сходни лекции да се вършат на всеки 2-3 месеца.

" Впечатлен съм от интереса и положителния старт на начинанието - разяснява Ганев. - Сигурен съм, че с сходни начинания ще повишим равнището си. Като президент на федерацията ще оказвам помощ за организирането на такива инициативи. Показателно е, че във времена на рецесия волейболните хора мислят за спорта и желаят да се развиват. Аз ще вземам участие в семинара и съм подготвен да приема всевъзможни хрумвания. Основно мото в работата ми е всичко да бъде намерено и заслужено ".
 Любомир Ганев е претендент за член на Административния ръб на CEV
Любомир Ганев е претендент за член на Административния ръб на CEV

Съвещанието на европейската волейболна централа е на 16 октомври
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР