Интер надви Кротоне като гост с 2:0 в мач от

...
Интер надви Кротоне като гост с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

Интер докосва титлата в Серия А

Интер надделя Кротоне като посетител с 2:0 в мач от 34-ия кръг на италианската Серия А.

След нулева първа част, водачът в класирането поведе посредством Кристиан Ериксен в 69-та минута след асистенция на Ромелу Лукаку. С нея белгийският нападател стана първият футболист в локалния шампионат с най-малко 20 гола и 10 асистенции в границите на една акция от сезон 2004/05.

Негово попадение по-късно бе анулирано след интервенция на системата за видеоповторение ВАР, само че в добавеното време нищо не можеше да спре Ашраф Хакими, който приключи бърза контраофанзива след подаване на Николо Барела за крайното 2:0. Така, възпитаниците на Антонио Конте могат да ликуват със Скудетото в утрешния ден, в случай че вторият в таблицата Аталанта не успее да победи Сасуоло като посетител. Разликата сред двата отбора сега е 14 точки.
Със загубата си Кротоне се завърна назад в Серия Б единствено една акция, откакто се изкачи във висшия футболен ешелон на Италия. Отборът е с 18 пункта, на 14 от избавителния бряг, където е Торино с мач по-малко, четири кръга преди края. В идващите си мачове Интер приема Сампдория, до момента в който Кротоне гостува на Рома.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР