Институтът за етнология и фолклористика с Eтнографски музей към Българската

...
Институтът за етнология и фолклористика с Eтнографски музей към Българската
Коментари Харесай

Етнографският музей си търси соц. предмети за експозиция

Институтът за етнология и фолклористика с Eтнографски музей към Българската академия на науките (БАН) стартира акция по събирането на соц. предмети за експозиция.

Музеят набира предмети от социализма за попълване на фондовете си и включване в експозиции. Набирането на бъдещи експонати ще става под формата на дарения , като ще се поддържа персонален контакт с всеки един донор.

 Паметникът на Бузлуджа към този момент е под денонощна защита
Паметникът на Бузлуджа към този момент е под денонощна защита

Има огромен интерес за визитата му

Ремонтът на експозиционните зали на Националния етнографски музей към този момент е съвсем завършил. С това се отварят нови благоприятни условия за осъществяване на изложения и планове.

" Ако имате движимости от посочения интервал (дрехи, опаковки от шоколади, партийни книжки, играчки, сервизи и други), можете да ги предоставите на хората, които ще се погрижат за тях и ще им вдъхнат нов живот ", приканват от института.

Всички искащи да дарят движимости могат да получат повече информация на следните телефонни номера: 0899 229005, 0876 410344 или 02/8052618 - Илиана Страхилова и Васил Балтаджиев. Информация се дава и на място на адрес улица " Московска " 6А, град София.

 Пишèте учебници. Не пренаписвайте историята
Пишèте учебници. Не пренаписвайте историята

Никой до през днешния ден не пожела да прочете до дъно и независимо сложните страници на най-новата българска история. И да ги затвори. Защото постоянно е комфортно да имаш някой и различен скелет в дрешника
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР