Инстаграм Миглена Каканашева пусна много странни видеа в социалната мрежа. На

...
Инстаграм
Миглена Каканашева пусна много странни видеа в социалната мрежа. На
Коментари Харесай

Селянче ли е Мегз?

Инстаграм Миглена Каканашева пусна доста странни видеа в обществената мрежа. На тях дизайнерката е с изгората си Румен Рончев, а имайки поради, че той още е в ареста, то значи брюнетката претопля манджата. Явно от възприятие на носталгия Мегз сподели фрагменти, на които двамата са в асансьор. Тя прави видео и го пита дали харесва жилетката й и за какво " не й е наготвил “. Той пък я гали, мачка по лицето, целува и я назовава " селянче “. След малко блъскане двамата напущат асансьора и следва въпросът от нейна страна " Тук ли живееш? “, с което се поставя и завършек на серията от сторита. 

След това обаче се появи и фотография, на която риалити героинята от " Черешката на тортата “, " Къртицата “ и " ВИП Брадър “ е написала " Още малко остана “. По всичко проличава, че брюнетката е обзета от носталгични усеща за изгората си, изключително откакто двамата се скараха, а той към момента е в ареста. Съдът постанови мярка задържане под стража по отношение на предприемачът Румен Рончев,  който бе арестуван и упрекнат за отнемане и кражба на първокласен джип " Мерцедес “, благосъстоятелност на лизингова компания, които са закононарушения по член 206 ал.3 вр. ал.1 вр. член 20ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс и по член 194 ал.1 от Наказателен кодекс. Окръжният съд  откри, че и за двете действия, вменени на обвинения, законът планува наказване отнемане от независимост.

По делото са налице задоволително доказателства, от които да се направи извод, че обвиненият е съпричастен към вменените му действия. Според съда не е налице заплаха обвиненият да се укрие, само че е налице  действителна заплаха от осъществяване на закононарушение с оглед високата степен на социална заплаха на действията. Естествено гледането на делото не мина без драма, изключително след появяването на Мегз, която колабира пред погледите на десетки. Минути по-късно пред камерите тя съобщи: " За всичко останало, не знам дали знаете, само че тези неща се случват пред нотариус. Няма нищо нелегално.

Във връзка с цялата мръсотия, която се изписа върху моето име, мога да кажа, че преди месеци, когато компанията умираше, щастливото семейство го нямаше. Сега, когато компанията е постоянна и съм тук, с цел да уверя всички хора, с които работим – всички чиновници, клиенти и контрагенти, че компанията е постоянна и не е била в по-добро положение, е незаслужено хора, които толкоз дълго ги нямаше, в този момент да желаят да седнат на готовата трапеза и да се пишат за щастливо семейство “. Дизайнерката неведнъж обещаваше да проговори по проблема, само че уви, досега не сме видели никакви пояснения от нейна страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР