Instagram вече позволява да закачите до три публикации или Reels

...
Instagram вече позволява да закачите до три публикации или Reels
Коментари Харесай

Instagram вече позволява закачане на публикация

Instagram към този момент разрешава да закачите до три изявления или Reels в горната част на вашия профил, тъкмо като закрепените изявления в TikTok и Twitter.

Това може да стане, като потребителят избере една от своите изявления или Reels и по-късно допре трите точки в горния десен ъгъл на обявата. Оттам щраква върху Закачи в профила си. Когато се върне в профила си, ще видите обявата си в горния ляв ъгъл на мрежата си с бяла икона. Ако реши да добавите друга обява или Reels, всички съществуващи закрепени изявления ще бъдат избутани надясно.

Закрепените изявления се създават от началото на тази година, само че Instagram публично разгласи тест през април. Докато доста консуматори към този момент употребяват акценти в историята – които се появяват като миниатюри с форма на балон, които се намират под фотографията на профила и броя на почитателите – с цел да покажат разнообразни категории наличие, закрепените изявления могат да разрешат на основателите да подсигуряват, че избрани изявления ще бъдат видяни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР