Instagram тества нова функция на репостове“ – пренасяне на друго

...
Instagram тества нова функция на репостове“ – пренасяне на друго
Коментари Харесай

Instagram тества нова функция на „репостове“

Instagram тества нова функционалност на „ репостове “ – преместване на друго наличие във вашия профил. Наподобява на ретуитовете на Twitter или типа повторни споделяния, които са постоянно срещани в Tumblr и Фейсбук и също се тестват в TikTok.

Споделянето на обява на някой различен, не е напълно ново за потребителите на Instagram. Потребителите са имали опция да споделят обществени изявления за своите почитатели, само че единствено в своята история в Instagram или посредством директни известия. Сега пробата ще разреши на потребителите да споделят обява в своите излъчвания, без да се постанова да я вършат екранна фотография и да я разгласяват наново или да минават през различен източник.

Освен повторните изявления в личната ви емисия, консуматор е забелязал на своя iPhone, че Instagram е трансформирал вариантите си за шерване сред разнообразни платформи. Сега има бутони за шерване в Snapchat, Messenger или WhatsApp.

Instagram се отхвърли от основана на изкуствен интелект емисия на фотоси и видео на цялостен екран – част от неговата явна мудна трансформация в TikTok. Друг неотдавнашен тест дава опция на потребителите на Instagram да избират и маркират голям брой изявления като „ не се интересуват “, с цел да обучат логаритъма за оферти към техните желания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР