Instagram е свят, в който търсим вдъхновение и следваме тенденции,

...
Instagram е свят, в който търсим вдъхновение и следваме тенденции,
Коментари Харесай

Най-популярните модни хаштагове в Instagram

Instagram е свят, в който търсим ентусиазъм и следваме трендове, още преди действително те да са се трансформирали в такива. Но замисляли ли сте се кои са най-популярните фешън хаштагове, с цел да сте в течение с нововъведенията в бранша?

Ще споделим с вас интернационалните хаштагове, съдържащи хиляди изявления. Може да изберете дали да ги филтрирате по дата на издание, въз основа на това какъв брой са споделяни или какъв брой лайкове получават. Нашето предложение е да ги комбинирате с други по-нишови хаштагове, свързани с стилната тема, с цел да ограничите малко повече кръга и да не рискувате да попаднете в масовката.

Предлагаме ви 5 от най-популярните фешън хаштагове в Instagram

#instafashion

Този хаштаг е за всички фенове на модата в Instagram. Очевидно тук ще откриете всичко. От вас зависи да подберете вярно визиите, които са най-подходящи за персоналния ви жанр на обличане и това, което ви харесва.

#fashionblogger

Това е хаштагът, употребен от стилните блогъри в обществената мрежа, само че и освен. Много постоянно амбициозни девойки също го употребяват за своите селфита. В тази категория може да намерите хрумвания за визията си, само че и разнообразни комбинации на облекла.

#fashionista

Публикациите, събрани под този хаштаг, са разнородни. Тук ще откриете постове на деца, облечени по даден тренд и оповестени от техните майки, които обичат да ги демонстрират в Instagram тъкмо като мини инфлуенсъри. Все отново може да попаднете на красиви фешън хрумвания от по-алтернативен вид.

#streetstyle

Този хаштаг е подобаващ, ако харесвате външния тип, въодушевен от улицата. Едно прецезиране на търсенето ще ограничи фотосите до дадена страна – по този начин трендовете на Париж, Милано или Ню Йорк ще оживеят пред очите ви.

#vintage

Това е хаштагът, който всички толкоз обичат. Тук са профилите, отдадени напълно на винтидж тематиката и несъмнено не са за изпускане! Освен това фотосите на кино и фешън звезди постоянно се причисляват и трансформират в икони на стила.

Стайлинг триковете, които научихме от Инстаграм

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР