Инсайдерът Majin Boo, който преди това направи няколко потвърдени вече

...
Инсайдерът Majin Boo, който преди това направи няколко потвърдени вече
Коментари Харесай

Apple ще представи най-големия iPad в историята си през есента

Инсайдерът Majin Boo, който преди този момент направи няколко доказани към този момент изказвания за анонсите на WWDC 2022, показа детайлности за проектите на Apple да разшири серията си таблети. Според негови източници, тази година компанията ще показа най-големия iPad в историята си.

Според наличната информация, тази есен Apple ще показа чисто нов iPad Pro с диагонал на екрана 14,1 инча. Припомняме, че в този момент таблетът се предлага във версии с 11- и 12,9-инчов екран. Съобщава се, че по-големият iPad Pro ще разполага с най-малко 16 GB RAM и 512 GB памет, само че не са изключени и по-усъвършенствани конфигурации.

Нововъведението се дължи и на патентования процесор M2, който се намира в MacBook Air (2022). Все още няма други детайлности за устройството. Що се отнася до iPad Pro 11 и iPad Pro 12.9, тези модели не се чака да получат толкоз огромно усъвършенстване. Вероятно Apple ще сложи в тях процесор M2. Има и клюки, че 12,9-инчовата версия ще има малко по-тънки рамки към екрана.

Представянето на новите iPad-и се чака през септември или октомври. Устройствата ще се оферират с операционната система iPadOS 16, чиито съществени нововъведения са цялостната поддръжка на външни монитори и опцията за отваряне на приложения в прозорци със свободна смяна на размера.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР