Insanity е най-новата фитнес “лудост”, покорила Америка. Представлява максимално интензивна,

...
Insanity е най-новата фитнес “лудост”, покорила Америка. Представлява максимално интензивна,
Коментари Харесай

Променете тялото си с луда тренировка у дома

Insanity е най-новата фитнес “лудост”, покорила Америка. Представлява оптимално интензивна, интервална подготовка, основана от една от звездите на американския колос BeachBody.com – Шон Ти, който е и някогашен танцьор на Марая Кери, написа woman.bg.

Insanity е подготовка за хората, които са подготвени да дадат и последната си капка пот по време на подготовка, с цел да реализиран задачата си, подготовка за същинските спечелили – тези, които са подготвени на всичко, с цел да бъдат най-бързите, най-силните и най-здравите.

В основата на тази свръх натоварваща подготовка лежи добре познатата интервална подготовка - поддържане на релативно ниско движение за прочут интервал от време, последван от къс интервал на оптимално интензивно движение. Шон Ти взима този подготвителен модел и го обръща надолу с главата! По своята същина Insanity съставлява подготовка, в която релативно дълги интервали на извършения с висока активност се редуват с къси интервали на отмора. Упражненията в Insanity са лесни за осъществяване и не изискват от вас да имате изключителна еластичност или други комплицирани двигателни умения. Но въпреки всичко имайте едно на разум – това е извънредно атлетична подготовка и в случай че сте решили да се захванете с нея е добре да имате някаква предварителна физическа подготовка и, несъмнено, да не страдате от болести, които биха ви попречили да достигнете максимума на опциите на вашето тяло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР