За повечето дейности изнасянето на работата от офиса вкъщи минава

...
За повечето дейности изнасянето на работата от офиса вкъщи минава
Коментари Харесай

Най-добрите платформи за видеоконферентна връзка

За множеството действия изнасянето на работата от офиса у дома минава относително безпрепятствено – слагате файловете в облака, пускате имейли и пишете във Viber. Но разискването на значимите тематики и задания с повече сътрудници по едно и също време става допустимо единствено посредством видео- и аудиоконференции.
Zoom
В разгара на пандемията най-използваното приложение е Zoom – то дава опция за включване на огромен брой участници във видеоконферентна връзка и неговият интерфейс е комфортен за презентации и взаимна работа посредством шерването на работния плот на компютъра, написа iconomist.bg. Връзката е постоянна и неслучайно в така наречен електронно обучение в България доста учители го употребяват, с цел да преподават уроци на учениците си. Но безплатният му вид разрешава организирането на 40-минутна сесия, по-късно би трябвало да мине най-малко 30-минутен период, с цел да бъде продължена още веднъж. Месечните такси не са високи – стартират от $14,99 за образуване на сесии с до 100 участници и доближават до $19,99 за по-големи организации с до 1000 участници по едно и също време.

Но с изключение на Zoom има и други платформи, които могат сполучливо да се употребяват за видеочат и работа с сътрудниците. Основните други възможности са Hangouts, Teams и Skype. Кои са техните преимущества и дефекти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР