Иновативният проект Кошер свързва градската среда с природата. Естетика, която

...
Коментари Харесай

"Кошер" - проект с визия за различно усещане на живот в града

Иновативният план " Кошер " свързва градската среда с природата. Естетика, която съчетава новите архитектурни трендове и технологии с повече зеленина и свободни пространства.
Комфорт, уют, непорочност
" Кошер " се намира от източната страна на бул. " България ", като приключва логичен образната линия на постройките и основава нов образ на квартала. Тук се пресичат бизнес и жилищната зона, с цел да разкрият капацитета за неговото развиване. Близостта му до планината и зелените пространства основават връзката с природата, което дава нови благоприятни условия за свободно време, спорт и развлечение.

Комбинираме няколко типа повърхности - тухла, метал, камък и стъкло, които гладко преливат от форма във форма, с цел да се слеят с околната среда.
Визия за градската архитектура на 21 век
Първи стадий на плана се разпростира в жилища, бизнес постройка и площи с доста зелени пространства. За да се сътвори удобна градска среда, е отделено място за свободно време, дейни спортни и обществени зони, места за хранене и извършване на покупки.

Вторият стадий е очакван за група жилищни здания със завладяващи гледки или с комфортен двор. Разположена е във вътрешната част на " Кошер ", измежду богато озеленяване и хълмове. Концепцията за многообразие и досегаемост е доразвита с включените търговски зони с магазини.

Третият стадий на плана приключва концепцията за един комплекс от здания, представляващ дребен квартал с всичко належащо за положително качество на живот. Един от най-любопитните акценти, представляващ и естествена преграда към външния свят, е водната бариера, сложена в центъра на огромен площад с места за хранене и магазини.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР