Иновативният продукт е много подходящ за начинаещи и осигурява необходимата

...
Иновативният продукт е много подходящ за начинаещи и осигурява необходимата
Коментари Харесай

Паскал Дойчев: С Pbox изграждаме нов навик в трениращите

Иновативният артикул е доста подобаващ за начинаещи и обезпечава нужната защита на тялото, както за тях, по този начин и за професионалните спортисти
Фокусиран, сериозен, непрекъснато самоусъвършенстващ се. Така би описал себе си Паскал Дойчев, нееднократен първенец по карате от републикански и  интернационалните надпревари, строителен бизнесмен и притежател на фитнес верига. В основата на бизнеса и философията му за живота стоят спортната дисциплинираност и умеенето му да се приспособява към изменящата се среда. Той е човек, който не стопира да се развива. Затова приказва и новаторският артикул, който той създава и който все още e уникален - универсалната фитнес платформа Pbox (). Какво съставлява този артикул, за кого е предопределен и за какво е революционен  споделя неговият основател.

- Господин Дойчев, по какъв начин бихте се описали - кой е Паскал Дойчев, от кое място е тръгнал и къде се намира през днешния ден?

- Авантюрист и предприемач. Имам шанса да съм израснал във времена с извънредно динамична бизнес обстановка и съм стигнал до верните заключения.  Аз съм човек, който съумява да се приспособява елементарно към " новото обикновено ".

- Голяма ли е крачката от триумфите в спорта до триумфите в бизнеса?

- Определено е много огромна. Общото е, че и в двата случая е доста мъчно, само че и с това се привиква. Със сигурност сред спорта и бизнеса бизнесът е по-голямо съревнование и изисква много повече качества, доста повече сме хората, които се съревновават един до друг. Да кажем, че има допирни точки. И в двата случая оказва помощ дисциплината. За да има триумф, се минава през много ограничения и отговорности. В бизнеса трябват доста спомагателни знания и непрекъснато да обновяваш знанията си в съответната сфера.

- Как стигнахте до концепцията за Pbox?

- Стигнах до концепцията по време на пандемията. Когато останах вкъщи. За пръв път от доста години се случи в действителност да почивам, тъй като просто светът не работеше и офисът ми беше заключен. Комбинацията от моите познания и потребността на клиентите ни, изключително в груповите занимания и ползите ми в тази сфера доведоха до концепцията и решението да основа Pbox. Това е артикул, който събира всички групови занимания на едно място, пази тялото и сполучливо измества постелките за извършения. Просто би трябвало да се докоснете до него, с цел да разберете какъв брой е друг и специфичен.

- Box като кутия или box като боксирам?

- " Box " като кутия несъмнено.  Файтърските извършения са за напреднали, има и такива подготовка, само че едвам 10%.  Тези сантиметри, които повдигат Pbox от земята, трансформират ъгъла при доста извършения. Характерното тук е, че всеки може да припознае обичаните си извършения при тренировката с Pbox и да надгражда. От пилатес, от кросфит - няма упражнение, което да не можеш да правиш с Pbox-а. Ние пък от своя страна стотици други за другите групи мускули.

- С какво този артикул би бил потребен на човек, който не се занимава професионално със спорт? 

- Pbox е доста подобаващ за започващи или нетрениращи хора. Лекият пилатес и разтягането да вземем за пример стават по-лесни с помощта на платформата и дружно с нашата онлайн стратегия всеки може да опитва вкъщи или в офиса. Наши клиенти, които към този момент са пробвали платформата, не могат да си показват да се върнат към постелките за тренировки. Изградили сме нов табиет у трениращите и мислим, че това ще бъде революционно.

- А експертите къде ще открият преимущества в използването му?

- Предимства има при тапаут тренировките да вземем за пример.  Преди години в залите ни за тапаут ползвахме специфична настилка и тези зали трябваше да се употребяват единствено за това. Впоследствие, поради другите групови занимания, премахнахме тапаут, който е доста известен в България. С Pbox действително връщаме тапаут, като прибавяме и други извършения.

- Продуктът е неповторим по рода си. Имате ли мнения от огромни имена - освен у нас, само че и от чужбина?

- Имаме. Разработваме продукта към този момент втора година. Към момента приготвяме треньори. Искаме да го поднесем за прилагане по най-хубавия метод както у дома, по този начин и в залите. Вече сме го предложили и на фитнеси в чужбина. Скоро следва презентация и зад Pbox ще застанат хора, на които обществото има вяра.

- Какво би било в действителност огромно самопризнание за Вас във връзка с тази иновация?

- Признание ще е да видя, че хората го употребяват у дома и че е заменило неуместните постелки, които нараняват по доста способи, а и не са хигиенични. Сигурен съм, че Pbox-a ще ги измести.

- Какви резултати да чакаме от тренировки с Pbox?

- Три-четири тренировки седмично с платформата и 30% смяна на храненето за всеки човек, резултатът в действителност е обезпечен и ще бъде впечатляващ.

- На какви хора се възхищавате? Можете ли да посочите име?

- Възхищавам се на хора, които са се отдали на нещо, които въодушевяват и ни карат да си подвигаме летвата.

- Защо ще препоръчате Pbox на подобен човек?

- Това е новата постеля и мога да я препоръчам на всеки един - от децата за извършения вкъщи до стречинга и най-възрастния, който желае да тренира.

 

Полезни линкове:

 

Полезни линкове

 

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР