Иновативната румънска потребителска платформа за маркетинг на съдържание , която

...
Иновативната румънска потребителска платформа за маркетинг на съдържание , която
Коментари Харесай

ProductLead стартира партньорство със Sportal Media Group

Иновативната румънска потребителска платформа за маркетинг на наличие, която навлезе на българския пазар напълно неотдавна, разгласи извънредно партньорство с водещата българска медийна компания Sportal Media Group. Като част от съдействието ProductLead и Sportal Media Group ще започват предлагането на решението Social Display в България. То интегрира дейно наличие, основано от инфлуенсъри с платформи за издание. Този метод генерира доста по-смислено и широкомащабно взаимоотношение с разнообразни целеви аудитории и максимизира онлайн резултатите на фирмите.

Social Display започва през 2021 година в Румъния с Ringier Group и до момента са извършени повече от 20 специфични акции. Използващите го марки от бранша на модата, хубостта, бързооборотните артикули, електроуредите са имали приблизително на акция: 2,16 милиона+ обсег (рийч), CTR от 5,55% (10 пъти по-висок от междинния за сектора в Румъния), +8,24% Brand Lift и приблизително сред 8 и 12 задействани микроинфлуенсъра.

Чрез Social Display фирмите разполагат с технология, която им дава достъп до инфлуенсъри и усъвършенства наличието им в първокласни медийни уеб сайтове. Решението избира верните инфлуенсъри за дадена марка въз основа на целевата публика и къса информация и по-късно събира наличието, което те разгласяват в акцията. Социалното наличие автоматизирано се разделя на десетки неповторими рекламни послания и формати, които имат по-висок капацитет за генериране на продажби. Специалните материали се разгласяват на уеб страниците на Sportal Media Group и разрешават разширено таргетиране, с цел да се обезпечи оптималната успеваемост при постигане до точната публика.

„ Инфлуенсърите към този момент се постановат като медия от ново потомство, която от ден на ден въздейства върху решенията за покупка измежду по-младите. В същото време обичайните медии остават мощен канал за постигане до разнообразни аудитории по благонадежден и безвреден за марката метод. С решението Social Display ние вземете най-хубавото от двата свята, създавайки маркетингова платформа от ново потомство, способна да умножи известността на дадена марка “ - разяснява Александър Стоика - Марку, съосновател на ProductLead.

„ В Sportal Media Group нововъведенията са част от нашата ДНК. Те се ползват на доста равнища – бизнес модел, технология, редакция и несъмнено - реклама. Партньорството ни с ProductLead е част от тази наша дълготрайна тактика за нововъведения и аз съм убеден, че включването на наличие, генерирано от инфлуенсъри, в първокласно медийно пространство ще сътвори голяма стойност за нашите клиенти и ангажиращо наличие за нашите читатели. Ние сме водещата медийна група във връзка с наличието в обществените медии с над 2,5 милиона почитатели в разнообразни канали и това е още една причина, заради която това партньорство има смисъл за нас “ - показва Мартин Петров, вицепрезидент „ Бизнес развиване “ в Sportal Media Group.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР