Инициативен комитет издига ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски“

...
Инициативен комитет издига ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски“
Коментари Харесай

Представят кандидатурата на Анастас Герджиков и Невяна Митева за президентските избори

Инициативен комитет издига ректора на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева като самостоятелни претенденти за президент и вицепрезидент. Те ще се изправят в борбата за " Дондуков " 2 с поддръжката на ГЕРБ-СДС.

" Освен че е извънреден ерудит и експерт, той е и човек, който може да приказва с всички, да сплотява, да убеждава, включително и с съперниците си ", сподели Красимир Вълчев - член на Инициативния комитет.

" Още от дребен избирам хиляди пъти университетските тоги пред вдигнатите комисарски юмруци. Академичните тоги основават духовни богатства, те съграждат, те образоват нацията, а вдигнатите комисарски юмруци разединяват, озверяват и трансформират цели парламенти в зверилници ", съобщи Димитър Бочев.

" С неговите изявления, с това, което той показва пред хората, в действителност ще може да направи нещо, за което аз от дълго време радея - едно умиротворяване в обществото ", съобщи проф. Николай Овчаров.

" И няма нищо по-хубаво от това подобен човек като проф. Герджиков да бъде лице на нацията, на страната, тъй като в действителност ролята на президента е тази ", съобщи Тончо Токмакчиев - член на ИК.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/576109833658407
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР