Инициативата ще се проведе на паркинга на магазин Lidl на

...
Инициативата ще се проведе на паркинга на магазин Lidl на
Коментари Харесай

От сезонни плодове и зеленчуци до био салати и мед предлага Lidl

Инициативата ще се организира на паркинга на магазин Lidl на бул. „ Васил Левски " 152 в София
Изобилие от свежи сезонни плодове и зеленчуци и разнородни деликатеси са подготвили родни производители за четвъртия фермерския пазар тази година, проведен с поддръжката на Lidl. Събитието ще се организира от 28-ми до 30-ти май, от 10.00 до 19.00 часа на паркинга на магазин Lidl на Сточна гара – бул. „ Васил Левски " 152 в София.

Клиентите могат да намерят всичко належащо за богатата пролетна салата - домати и краставици на земеделска кооперация от Петрич, био зелени салати и спанак от „ Био градина “, както и разнородни микро растения, салатен микс и цветни репички от профилираната плантация Microgreens Bulgaria. Познавачите пък могат да подправят салатата с шарлан – студено нерафинирано слънчогледово масло, докарано чак от Силистра или да заложат на масло от тиквено семе, създадено в Добрич.

Мандра „ Каменяк “ ще заложи на обичайното многообразие от лични млечни артикули. Клиентите ще могат избират и сред известните деликатеси на плантация „ Шопар, бик и щука “ от линията „ Вино и мезе “ и месните артикули на плантация „ Странджа и Сакар “. Няма да липсва и специфична селекция от винарна „ Магура “ от село Рабиша, както и мед пчелни артикули, които този път идват от гр. Искър.  

Както и до момента, фермерският пазар ще се организира при съблюдаване на всички нужни ограничения против COVID-19. Партньори на Lidl по плана са „ Гастроном Смесен Магазин “ и Премиум Маркет 380 в партньорство с български аграрни производители, произвеждащи чиста храна и подкрепящи акцията “Избирам 380 - Купувам български артикули с потвърден генезис ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР