Инициативата на Лидл България Ти и Lidl за по-добър живот“

...
Инициативата на Лидл България Ти и Lidl за по-добър живот“
Коментари Харесай

Ти и Lidl за по-добър живот с приз за връзки с обществеността

Инициативата на Лидл България „ Ти и Lidl за по-добър живот “ е измежду отличените от журито на ПР Приз като се класира на трето място в оспорваната категория „ Кампания за обществена корпоративна отговорност “.

Двадесетото юбилейно издание на състезанието на Българското сдружение за връзки с обществеността притегли вниманието на 23 организации, които аплайваха за професионално самопризнание със 74 информационни плана.

„ Благодарни сме за признанието, което ни гласоподава журито на състезанието. За нас отговорността е основен приоритет, залегнал в основата на бизнес модела на Lidl, който намира израз във всеки аспект на нашата активност, в това число в грижата за обществото. Именно по тази причина одобряваме оценката на нашата самодейност като самопризнание за тригодишните ни старания в тази посока. Въпреки провокациите тази година, организациите, подкрепени от третото издание на „ Ти и Lidl за по-добър живот “, към този момент регистрират прогрес в дейностите и споделят първи резултати. В момента 22 организации са в развой на настояща реализация на своите планове “, споделя Елица Георгиева, началник „ Корпоративни връзки “ на Лидл България.

До броени дни ще започва и видео поредност на корпоративния YouTube канал на Лидл България, която ще показа едни от най-интересните начинания, довели до действителни промени в дребни обитаеми места в страната и в разнообразни общности.

Най-голямата обществено виновна самодейност на Лидл България се осъществя в партньорство с Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ и Български дарителски конгрес. Нейната съществена цел е да оказва помощ на хората от другите райони в страната да водят по-качествен и пълностоен метод на живот като поддържа обществено значими планове на цивилен организации в цялата страна в 4 съществени области – обучение, околна среда, просвета и исторически завещание, деен метод на живот. 73 плана на неправителствени организации от 44 обитаеми места са срещнали поддръжка в границите на самодейността за интервал от три години, а дареният фонд е в размер на 545 000 лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР