Инициативата е в помощ на родителите, които могат да намерят

...
Инициативата е в помощ на родителите, които могат да намерят
Коментари Харесай

Lidl обособи кът за детска литература

Инициативата е в помощ на родителите, които могат да намерят огромна част от заглавията, включени в целесъобразната учебна литература от 1 до 4 клас
С настъпването на лятната почивка във всеки магазин на Lidl има oбособен ъгъл, съдържащ огромна част от целесъобразната литература за прочит през ваканцията за учениците от 1-ви до 4-ти клас. Инициативата на веригата е в помощ на родителите, които наред с обичайното извършване на покупки ще могат да набират всички нужни книги на едно място, а децата могат да се заинтересуват от заглавията, до момента в който обикалят магазина.

Като компания, която постоянно е била виновна и поредна в своите дейности, Лидл България понижава цените на целесъобразната детска литература вследствие на понижената Данък добавена стойност ставка, която ще влезе в действие от 1 юли. Цените на съответните артикули ще бъдат изменени с разликата в ставката на Данък добавена стойност, която се понижава от 20% на 9%.

Новооткритият ъгъл за целесъобразната учебна литература е подбуден и от устрема на компанията да бъде оптимално покрай потребностите на своите клиенти. Четенето на художествена литература в ранна детска възраст освен развива грамотността, само че и покачва прочувствената просветеност на децата и им оказва помощ да се изградят като персони. Богатият избор от целесъобразната учебна литература, съдържащ заглавия, които прескачат географските граници, споделяйки лудориите на нашенските „ Патиланци “ на Ран Босилек, „ Приключенията на Хъкълбери Фин “, разказани от Марк Твен, както и тези на Лукчо, написани от Джани Родари, стигайки до патилата на Пинокио.

„ Ако желаете децата ви да бъдат интелигентни, четете им приказки. Ако желаете да бъдат по-интелигентни, четете им повече приказки ”, уверен е Айнщайн. Ханс Кристиан Андерсен, Шарл Перо, български национални приказки и приказки от целия свят също могат да бъдат открити в особено обособения ъгъл в Lidl.

44-те заглавия в къта на Lidl са от три издателства, като някои от критериите при избора им са в оптималното съответствие сред качество и цена и графичното оформление, което да притегля дребните читатели, трансформирайки ги в фенове на литературата.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР