Инициативата дойде, след като правителството изпрати в Европейската комисия териториалните

...
Инициативата дойде, след като правителството изпрати в Европейската комисия териториалните
Коментари Харесай

Вотът на недоверие: Ще оцелее ли кабинетът Денков - Габриел? /на живо/

Инициативата пристигна, откакто държавното управление изпрати в Европейската комисия териториалните проекти за въглищен преход, бяха признати промени в Закона за енергетиката за либерализация на пазара за електрическа сила за битови консуматори, както и Пътната карта за климатична индиферентност.

 

Заседанието на Народното събрание стартира, откакто се записаха 150 депутати и с това в залата имаше кворум. Депутатите са общо 240 и с цел да стартира съвещание, би трябвало да са регистрирани най-малко половината плюс един, или минимум 121.

По предложение на Българска социалистическа партия дебатът ще се излъчва по Българското национално радио (БНР) и Българската национална телевизия (БНТ). За това гласоподаваха депутатите от всички парламентарни групи като се изключи " Продължаваме промяната - Демократична България ".

 

Министър Румен Радев показа свършената работа в бранш „ Енергетика “: „ В министерството се водим единствено от ползите на жителите. Действията ни досега са свързани със запазването на активността на въглищните централи в името на енергийната ни сигурност. Преговорите по ПВУ са почнали от първите дни на този кабинет и не престават. Не сме неглижирали решението на Народно събрание, гарантиращо запазването на терените на „ Мини Марица Изток “.

 

 

iframe width= " 560 " height= " 315 " src= " https://www.youtube.com/embed/61RGFQL219o?si=ilnXuylxa2RKwoFv " title= " YouTube video player " frameborder= " 0 " allow= " accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share " allowfullscreen>
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР