Информираният е в основата на удовлетвореността ни като потребители. Разумният

...
Информираният е в основата на удовлетвореността ни като потребители. Разумният
Коментари Харесай

Четири практични съвета за избор на застраховка на дома

Информираният е в основата на удовлетвореността ни като консуматори. Разумният метод е, вместо да се водим единствено по цената, да се срещнем в елементи с изискванията по полицата и да ги съобразим с нашите самостоятелни потребности.

Един от доста значимите въпроси, на които да обърнем внимание при избор, е каква база се дефинира застрахователната стойност. И не на вятъра -това изискване има въздействие върху размера на компенсациите. Два са главните разновидността за образуване на обезщетение – на възстановителна стойност и на действителна стойност. На коя от двете бази се образува компенсацията по вашата лавица е посочено общите условия на застраховката. Това изискване въздейства върху цената на полицата, като застраховките „ на действителна стойност “ са относително по-евтини. На пазара се оферират застраховки в двата разновидността и може да изберете този, който ви удовлетворява.
Какво значи „ на възстановителна стойност “?
Най-общо значи, че се изплаща обезщетение в размер, задоволителен да възстановите повреденото или унищоженото имущество. Например, в случай че хладилникът...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР