Информацията, че през този месец ще има още една презентация

...
Информацията, че през този месец ще има още една презентация
Коментари Харесай

Apple обяви датата на презентацията на своите нови устройства

Информацията, че през този месец ще има още една презентация на Apple, се удостовери. Технологичният колос изпрати предложения с текст there’s more in the making , който загатва за нови софтуерни нововъведения. Събитието е оповестено за 30 октомври в 16:00 часа наше време, само че не в спектакъл Steve Jobs Theater в Apple Park, а в бруклинския арт център BAM Howard Gilman Opera House в Ню Йорк.

Очаква се Apple да анонсира новите iPad Pro с размер на диагонала 10,5 и 12,9 инча. Според предварителна информация, те ще имат напълно тънки рамки, Touch ID със скенера за пръстови отпечатъци ще бъде махнати сменен с Face ID, ще се употребява USB-C вместо Lighting.



Освен това, чака се дълго чаканото възобновяване на серията MacBook Air с нов модел с тънки рамки и екран Retina, който ще бъде по-достъпна опция на 12-инчовия MacBook.

Има клюки, че Apple приготвя нова версия на Mac mini, адресирана към експертите и разработчиците.

От софтуера вероятно ще бъдат оповестени всички детайлности за операционната система iOS 12.1. Новата Оценка за съвместимост може да контролира резултата боке в действително време, да задейства електронната SIM карта и да поддържа груповите чатове FaceTime. Очаква се и обновяването на watchOS, което би трябвало да задейства ЕКГ датчика и функционалността за правене на кардиограма в Apple Watch Series 4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР