Информационна агенция BulNews.bg се сдоби със снимки на телефонния измамник

...
Информационна агенция BulNews.bg се сдоби със снимки на телефонния измамник
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews: Първи снимки на ало-измамника от Мездра, преметнал врачанки с хиляди левове

Информационна организация BulNews.bg се снабди със фотоси на телефонния лъжец от Мездра, който беше арестуван през вчерашния ден при спецакция на полицията. 25-годишният Кристиян Ангелов е махленски, че е измъкнал хиляди левове от четири врачанки.
Младият мъж беше арестуван през вчерашния ден в жилището си след оперативно-следствени дейности на чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца, чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОД Министерство на вътрешните работи Враца и с оказана методическа помощ от бранш „ Измами “ в Главна дирекция "Национална полиция ".
Ченгетата открили, че в интервала 8 - 12 юни апашът е въвел в подвеждане възрастните врачанки, представяйки се за чиновник на Министерство на вътрешните работи. Мъжът излъгал, че работи по откриване на закононарушение и по този начин съумял да им отмъкне общо 54 620 лв..
Първата жертва на младия лъжец била 72-годишна жена, която на 8 юни изхвърлила през терасата на жилището си във Враца 13 000 лв.. На идващия ден 79-годишна баба оставила 3 000 лв. до кофа за боклук, а малко след нея 62-годишна жена занесла 1 620 лв. до монумент в града. На 12 юни 71-годишна жена оставила под кофа за боклук сумата от 37 000 лева
Кристиян е наследник на починалия някогашен общински консултант в Мездра Ангел Ангелов. Той е прочут в градчето като доста честен човек и жителите недоумяват по какъв начин синът му се е забъркал в такива схеми. Родът е от близкото село Цаконица, само че от години семейството живее в железничарския град.
При обиск в жилището на Кристиян са открити 12 000 лв., а от автомобила му е конфискуван мобилен телефон. Полицията е разкрила и заловила алоизмамник, преметнал четири врачанки с хиляди левове, научи BulNews.bg.
Вчера на мъжът е повдигнато обвиняване за машинация, което планува затвор до шест години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР