Inflexion Games, студио, основано от бивши разработчици в BioWare, представиха

...
Inflexion Games, студио, основано от бивши разработчици в BioWare, представиха
Коментари Харесай

Ново видео към Nightingale

Inflexion Games, студио, учредено от някогашни разработчици в BioWare, показаха по време на Summer Game Fest ново видео към тяхната първа игра.

Играта ви придвижва в една различна версия на Англия от Викторианската ера, в която развиването на технологиите е разрешило откриването на портали, които могат да ви отведат към други измерения. Попадайки на магии, чудовища и причудливи същества, вие преживявате завършения още веднъж и още веднъж, само че потреблението на самите портали идва със своите опасности за действителния свят. И както може да се чака в сходни случаи, когато нещо може да се обърква, то се обърква.

Анонсирана преди година, Nightingale бива описвана, като кооперативна сървайвъл крафтинг игра със споделен свят. Акцент в играта ще е да употребявате ловко крафтинг системата – да си готвите, да си набавяте запаси, да изготвяте сечива и оръжие, да ловувате с една-единствена цел – да оцелеете и да се завърнете във вашия свят със извоюваното от вас, което да употребявате, с цел да получите опцията да посетите различен свят.

Nightingale ще ви помогне да влияете на развиването и построяването на другите процедурно основани светове посредством специфичните Realm карти, което ще е единствено част от забавните детайли в играта. Освен, като кооператив за до 10 души, играта ще може да се играе напълно в соло режим. Планът е тя да излезе още тази година – към този момент единствено за лични компютри в Steam и в магазина на Epic Games, като по-късно тази година ще се проведат и бета проби.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР