Инфлацията там е два пъти по-ниска по тази причина, при

...
Инфлацията там е два пъти по-ниска по тази причина, при
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Поморие: В Украйна имат агресора Путин, а ние имаме двама – Киро и Асен

Инфлацията там е два пъти по-ниска затова, при нас Брутният вътрешен продукт лети надолу, нагоре лети задлъжнялостта, разяснява водачът на ГЕРБ

Инфлацията в Украйна е два пъти по-ниска, тъй като там имат агресора Путин, а ние имаме двама – Киро и Асен. Не чаках толкоз да са счупили страната.  Това разяснява в Поморие водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Промяната ” от година и половина са ръководещи и запомнете от мен – по-важният човек в едно държавно управление от премиера е финансовият министър – този, който държи портфейла и знае всеки един миг положението на страната, е като дамата в фамилията. Те бяха такива ”, сподели той.

Инфлацията е два пъти по-голяма от Европа, а няма от какво да пристигна, безапелационен е Борисов.



„ Трябва да се опитаме да възстановяваме страната. Ние произвеждаме всичко – жито, царевица, ток. И като ги чувам Промяната – не ни стигна времето, а то –добре, че ви смъкнаха. Иначе до зимата нямаше да има какво да яде народът, в случай че бяха останали. Реалният живот всеки ден опровергава тях и удостоверява казаното от мен. Не чаках толкоз да са счупили страната. Ако народът знае какво действително са правили тези хора... То е счупено, та счупено, а оправянето е доста дълъг развой ”, продължи някогашният министър председател и изброи няколко фактора:

„ Брутният вътрешен продукт лети надолу, нагоре летят инфлацията, задлъжнялостта. Това е направено с предумисъл в интерес на избрани кръгове. Една по една схемите се виждат. Какво да приказваме, хаосът е на всички места. ”

„ Ако цената на нафтата и бензина продължи да пада, значи, че сме били прави – дневно се изнасят по 30 млн. лева приблизително от България. 30 дни ги няма Киро и Асен и цените падат, при същата цена на барела. Всеки ден им излизат далаверите. Работили са да ощетяват българския народ. Промяната ги няма и се възстановява всичко в страната, хаосът стартира постепенно да изчезва ”, сподели Бойко Борисов.

По думите му – служебното държавно управление направи плахи стъпки да контролира цената. „ Иначе ние ще го създадем с мито. За разлика от другите страни, България е производител. В България да се приказва за безценен ток, е закононарушение, ние сме голям производител на ел. сила ”, сподели Бойко Борисов.

 

За комплицираната обстановка и опциите да бъде образувано държавно управление, в случай че ГЕРБ завоюва изборите,  както предвиждат всички социологически организации, Борисов попита риторично: „ Защо постоянно слагате каруцата пред коня? Кой знае какво ще бъде? Първо изборите зависят доста от президента Радев – дали ще обезпечи почтен развой. Ако създадат същите далавери с машините, какво значение има това. Предпоставка за почтени избори има, уповавам се служебното държавно управление да се оправи добре. В взаимозависимост от резултата ще дойдат и разновидностите. ”
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР