Инфаркт е покосил Борис Станчeв - починалият млад български боксьор

...
Инфаркт е покосил Борис Станчeв - починалият млад български боксьор
Коментари Харесай

Инфаркт е покосил боксьора Борис Станчев

Инфаркт е покосил Борис Станчeв - умрелият млад български боксьор след мач в Шкодра (Албания). Това твърди Любо Иванов - братовчед на 22-годишния състезател. 

Както към този момент стана ясно, Борис Станчeв е излязъл на кръга със самоличността на сътрудника си Исус Величков, като за момента не е ясна повода за подмяната. Боксьорът е взел участие в мач в категория " перо " против локалния представител Ардит Муря и в четвъртия рунд е примрял. На помощ незабавно са се притекли от медицинския екип, съумели са да го върнат в схващане и да го транспортират до най-близката болница.

" Той беше един от най-хубавите боксьори в Нови Искър. Как крепко, право, мощно момче без никакви болести е получил инфаркт? Това момче е братовчед ми и е доста добър на кръга. Треньорът постоянно го караше да губи по точки. Беше споделил на треньора си, че не се усеща добре от водата, която е пил. Той му споделя " давай, ще издържиш ". След минута и половина се строполил на земята. Видеоклипът е отсечен. Ако всичко беше ОК, тренерът нямаше да избяга и да се прибере в България. Нещастник, низък подкупник! Същият като шибаните албанци. И не се споделя Исус Величков, а Боби Станчев ", написа Любо Иванов във " Facebook ".

Четете още

Ужас! Починалият боксьор в Албания е различен българин
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР