Индустрията има огромен глад за технически кадри, от тези които

...
Индустрията има огромен глад за технически кадри, от тези които
Коментари Харесай

В Пловдив спешно се търсят технически и инженерни кадри

Индустрията има голям апетит за механически фрагменти, от тези които завършат професионалните гимназии до инженерните специалности на техническите вуз-е. Това стана ясно на конгрес „ Стажове “, който се откри в Технически университет-София, филиал Пловдив, написа Радио Пловдив.
Младите хора не престават да имат максимален интерес към „ Компютърни системи и технологии “, „ Програмиране “ както и „ Електроника и Изкуствен разсъдък “. Това се записва преди всичко от множеството кандидат-студените в ТУ. Доц. доктор Христиан Панайотов, заместник-директор на филиала сподели, че от тази година ще има нови специалности: „ Интелигентни системи и изкуствен интелект “ и „ Технологично предприемачество “.
Над 50 компании от Пловдив и Южна България  участваха в 12-тото изднание на конгрес „ Стажове “ и показаха позициите за работа при тях. Повече компании търсят конструктори, инженери, технолози за роботизиращи системи и други
Изложението дава опция на младежите да се срещнат персонално с експертите, които избират новите чиновници в фирмите. Бъдещите експерти ще получат ясна информация какви познания и умения са им нужни в бъдеще, по какъв начин да се държат по време на изявление и по какъв начин да се показват сполучливо пред работодателите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР