Индийският футбол стана любопитна тема след преминаването на Димитър Бербатов

...
Индийският футбол стана любопитна тема след преминаването на Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бивша порно звезда дава пари за индийския футбол

Индийският футбол стана любопитна тематика след прекосяването на Димитър Бербатов в локалния Керала Бластърс.

В опитите за разпространение на спорта в страната доста богаташи дават огромни суми, с цел да привлекат съществени имена каквото несъмнено е това на Бербатов. Но до момента в който множеството притежатели и спонсори са предприемачи, има едно лице, което не влиза в стандарта.

Става дума за Каренжит Вора или другояче казано Съни Леоне, както е артистичното име на родената в Канада актриса от индийски генезис.

36-годишната красавица доби известност на първо място с изявите си в порно филми като през 2010 списание "Максим " я включи в топ 12 на порно звездите.

Леоне обаче към този момент е оставила порното зад тила си и се изявява във филми на Боливуд. Освен това има активност и като модел, и като водещ.

Но какво е общото с футбола? Леоне е огромен почитател на играта и реши да се включи в популяризирането на локалната лига по футбол "Премиер Футзал ", в която вземат участие доста някогашни футболисти, звезда на футзала и локални гении.

Леоне е съсобственик и дипломат на тима на Керала Кобрас, който е от Кочи - същият град, от който е и тимът на Бербатов Керала Бластърс.

"Футболът е без подозрение най-популярният спорт в Керала и ми дава голямо наслаждение да бъда част от Премиер Футзал, известна форма на играта, която има все по-голям интерес измежду хората. Това е прелестна опция за доста младоци в Индия да играят един до друг с най-големите митове в спорта. Вълнувам се да работя с Фиго и Фалкао в Премиер Футзал и съм горда да бъда съсобственик на Керала Кобрас ", показа при представянето си Леоне.

Индийска хубавица - новата фенка №1 на България
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР