Индийският астролог Алакх Ниранджан, който бе сред малцината, предвидили с

...
Индийският астролог Алакх Ниранджан, който бе сред малцината, предвидили с
Коментари Харесай

Индийски топастролог: Разпад на Русия, знаково убийство в Кремъл догодина

Индийският астролог Алакх Ниранджан, който бе измежду малцината, планували с акуратност актуалната война сред Русия и Украйна, направи нови прогнози по какъв начин ще приключи спора и какво ще се случи с участващите в него страни. В предишното той към този момент предвижда, че войната ще завърши печално за Русия, като тя ще се раздели с доста от своите територии.

Сега обаче Ниранджан направи нови предсказания, основани на настоящата астрологична карта на Русия, която бе изменена на 30 септември. На тази дата депутатите в съветската Дума гласоподаваха промени в конституцията, допълвайки териториите на страната си с Херсонска и Запорожка области и с Луганската и Донецката национални републики. Такива промени на главния закон, и изключително на територията на дадена страна, постоянно водят и до нова мунданна (политическа) астрологична карта, съобразена с тях. Тя е основана върху датата и часа, на които те са настъпили.

Според Ниранджан новата мунданна карта на Русия с още по-голяма акуратност демонстрира какъв брой трагична за нея ще бъде идната 2023 година. Лошите вести ще съпровождат огромната страна от първите дни на януари, само че тъмните облаци ще се сгъстят през април.

В рамките на този месец, съгласно новата астрологична карта, ще се случи окончателното разделяне в съветския хайлайф, което ще провокира осъществяването в Кремъл на ликвидиране на знакова фигура от съветската върхушка, като първоначално то може да се показа пред света като естествена гибел.

Събитието обаче ще отприщи мощни деструктивни процеси, които ще бележат бъдещето на Русия. Ниранджан твърди, че първите територии, които ще се разпалват и де факто ще разгласят самостоятелност, ще са съставните кавказки републики, на първо място Чечня и Дагестан.

„ Астрологичната карта на целия кавказки район за идната година е много революционна – виждат се протести и доста кръв. Вероятно напускането на Русия няма да мине безпрепятствено и спокойно “, допуска астрологът. Той преглежда по-подробно и Калининградска област, която Русия причислява от Германия в края на Втората международна война. Това е някогашната Кьонигсберска област.

„ В мунданната карта напълно ясно се наблюдава по какъв начин региона сменя принадлежността си. Това ще се случи във времето май-юли, като могат елементарно да се проследят промяна на името, знаците и структурата на ръководство в региона. Което може да се пояснява и като обособяване от Русия и оповестяване на самостоятелност или присъединение към друга страна “, споделя астрологът.

През 2023 година Русия ще продължи да води война, само че войната към този момент ще се е преместила на нейната лична територия. „ Ясно се вижда въздушна заплаха и опустошения в Москва и Санкт Петербург.

Трудно е да се предвижда от кое място биха могли да идват тези бомбардировки – тук би трябвало да се създадат подробни астрологични карти, както на двата града, по този начин и на всички прилежащи и по-далечни страни, с цел да се откри кой би бомбардирал съветската столица “, изяснява Ниранджан.

По думите му, войната в Украйна ще продължава до март 2023 година, когато би трябвало да завърши с възвръщането на всички окупирани територии. Самата Украйна няма да бъде призната в Европейски Съюз и в НАТО. Това ще я принуди да сътвори собствен личен икономическо-военен блок, в който може да се наблюдава присъединението на Англия, Полша и някои балтийски страни.

Впоследствие новата организация ще стане притегателна и за доста други страни. „ Но към този момент Украйна ще е тази, която ще дефинира кой може и кой не да стане член “, планува индийският астролог.

Правейки извод и от мунданните карти на Китай и Турция, Ниранджан счита, че това ще са двете страни, които ще получат най-големи облаги, в това число и териториални придобивки, от идното раздробяване на Русия.

Алакх Ниранджан има няколко свои канали в Ютюб – на британски, хинди и съветски езици. Той прави подробни политически прогнози всеки четвъртък, а феновете – посредством попълване на платена анкета, - дефинират на коя страна, кой район или коя организация да са отдадени.

Видеата със самите прогнози са безвъзмездни единствено в деня на директното лъчение, а по-късно са налични посредством възнаграждение.

Автор: Божидар БОЖКОВ,
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР