Индийските жени от векове се славят със своята тънката талия

...
Индийските жени от векове се славят със своята тънката талия
Коментари Харесай

Хитова индийска диета топи килограмите неусетно

Индийските дами от епохи се славят със своята тънката талия и екзотичната си хубост. До огромна степен забележителните манекенски ограничения на тези дами се дължат на специфичния им хранителен режим.

В идващите редове ще ви разкрием какво съдържа той, тъй че и вие да изваете стройно тяло, освен това без да полагате кой знае какви старания.

Като вероятно сте чували към този момент, доста от хората в Индия са вегетарианци, ето за какво и хранителната диета, която ще разгледаме, не включва месо, салами и риба. За сметка на това обаче изисква ежедневното похапване на свежи плодове, сурови зеленчуци, кисело мляко, извара, водорасли, соя и соеви артикули.

Позволен е приемът на орехи, бадеми, сусам, кашу. Не бива обаче да се прекалява с артикули като самун, бял ориз, спагети, макарони и различен тип паста.

 Тофу

Ето и примерно меню, към което можете да се придържате, до момента в който сте на по този начин наречената индийска диета:

Закуска: 250 мл фреш от грейпфрут и портокал или 250 мл зелен чай с лимон (но без подсладител), 250 г извара

Обяд: салата от краставици, 300 г яхния от ориз и леща (като количеството на лещата би трябвало да е по-голямо), 100 г извара или тофу

Вечеря: 200 г салата от бобови кълнове и домати с 200 г постна зеленчукова запеканка или постни кюфтенца, купичка кисело мляко или компот от ябълки

Ако прецизно спазвате диетата, ще отслабнете с до 5 кг за две седмици. Разбира се, в случай че желаете да свалите още от тежестта си, можете да се придържате към режима и по-дълго време.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР