Индийски създател на съдържание в YouTube преди време показа как

...
Индийски създател на съдържание в YouTube преди време показа как
Коментари Харесай

Собственици на Tesla ги използват за добив на криптовалути

Индийски основател на наличие в YouTube преди време сподели по какъв начин с помощта на своя Tesla Model 3 от 2018 година съумява да изкара по към 800 щ. $ всеки месец. Оказва се че откакто видели какво прави той, редица от притежателите на електрически автомобили на марката взели образец и стартират да „ копят “.

Добивът на цифровите валути е развой, който изисква огромна изчислителна мощност и електричество. Машини по целия свят способстват, за основаването на нови токени и валидацията на транзакции на към този момент съществуващите монети. Процесът се реализира посредством специфични софтуери, изчисляващи комплицирани математически уравнения. За да се включат в него потребителите би трябвало да имат компютър и най-важното – електрическа енергия.

Благодарение на програмен продукт и преносим компютър, включен в електрическия автомобил, притежателите на скъпите транспортни средства  започват така наречен копаене, за което е належащо доста електричество. Решаващото в тази ситуация е, че за притежателите на Tesla то е гратис, когато те са на станциите за зареждане на компанията. Идеята е да се употребява токът от тях, вместо много по-скъпото домашно електричество. Същото обаче се отнася и за редица безвъзмездни зарядни станции, предлагани от хипермаркети, летища и други автомобилни представителства.

Свързването на преносимия компютър с колата е елементарно и става посредством входа за запалката, само че някои стигат даже по-далеч като включват няколко машини в своя електрически автомобил.  Други напряко употребяват бордовия компютър на Tesla за рандеман на валутите, включвайки графични карти непосредствено към автомобила. Недостатъкът на този метод е, че по този начин гаранцията на колата отпада, само че това наподобява не стопира множеството запалянковци.

A тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР