Индикациите, че Павел Върба ще е новият наставник на Лудогорец

...
Индикациите, че Павел Върба ще е новият наставник на Лудогорец
Коментари Харесай

Чакат Върба до часове в Лудогоред

Индикациите, че Павел Върба ще е новият ментор на Лудогорец се усилват от ден на ден, твърди Gong. Именитият експерт разгласи след мача на досегашния си клуб Виктория Пилзен против Теплице, който беше финален за 2019 година, че си потегля, въпреки да не разкри идната си дестинация. 

От управлението на чешкия тим разкриха, че всичко към бъдещето на експерта ще стане ясно до 48 часа. Спортните издания в централноевропейската страна също сложиха подобен период за оповестяването на Върба за новия треньор на българския първенец. 

" Май това ще бъде последният ми мач отпред на Виктория Пилзен. Изкарах невероятни седем години и половина отпред на този страховит тим и желая да запомня с хубаво всеки един ден от този интервал. Но по всичко наподобява, че няма да бъда тук през януари. Не знам към момента къде ще продължи кариерата ми ", съобщи експертът. 

Феновете на Виктория му благодариха за работата в клуба със специфичен транспарант. А след това от пресслужбата на отбора от Пилзен оповестиха, че в идващите 48 часа ще стане ясно какво се случва със експерта. По принцип договорът му с клуба е до 30 юни 2020 г. 

" Предстои среща на Павел Върба с управлението на клуба и след нея ще обявим какво ще е бъдещето на експерта. Всички ще научите формалната информация в идващите 48 часа. Всичко ще стане ясно ", обявиха от клуба.

Но изданията в Чехия са безапелационни - до вторник Върба ще бъде разгласен за идващия треньор на Лудогорец. Такова е заключението и на авторитетната медия idnes.cz, съгласно която той към този момент е склонил на офертата от Разград, макар че е бил издирван за народен селекционер на Словакия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР