Имотите под запор вече ще могат да се продават с

...
Имотите под запор вече ще могат да се продават с
Коментари Харесай

Продават по-бавно имотите под запор. Новият брой на Стандарт

Имотите под запор към този момент ще могат да се продават с по-дълъг период за присъединяване в наддаването, само че по-прозрачно и по-лесно. Това стана ясно откакто преди дни министерството на правораздаването одобри нова разпоредба, която регламентира електронни обществени търгове.

Онлайн, в действително време, ще се продават движими и недвижими движимости, налични скъпи бумаги, обособена част oт предприятия, както и права върху обекти на индустриалната благосъстоятелност, върху които е ориентирано осъществяването.
-->
Според специалистите това ще сътвори по-голяма конкуренция и по-високи цени на покупко-продажбите. Очаква се да има по-дълъг период за подаване на документи за наддаване.

Отпада нуждата от пътешестване до съответния съд, както и персонално наличие на участниците при осъществяване на обществената обмен.

Какво още би трябвало да знаем за продажбата на парцели под запор - четете в новия брой на " Стандарт ", който към този момент е на вестникарските сергии, в бензиностанциите, огромните вериги и дребните квартални магазинчета
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР