Името Шридеви е познато на всички любители на индийското кино.

...
Името Шридеви е познато на всички любители на индийското кино.
Коментари Харесай

Мистериозната смърт на Шридеви: Най-красивата актриса на Боливуд, която си отиде без време

Името Шридеви е познато на всички фенове на индийското кино. Тя бе и вечно ще остане един от най-красивите знаци на Боливуд. Шридеви имаше приказно лице, беше изискана, фина, само че и в това време толкоз ярка, тъй като душата ѝ сияеше, очите ѝ споделяха толкоз доста. Но по какъв начин се стигна до нейната гибел? Как по този начин си отиде без време преди тъкмо 5 години...

Нека си напомним историята ѝ:

Пътят на Шридеви в киното стартира, когато тя е едвам 4-годишна. С годините функциите ѝ се множат и в младежките си години към този момент може да се похвали с добра кариера и филмография, на която доста артисти биха завидели.

Шридеви е била същински работохолик и изцяло отдадена на пристрастеността си към киното. Била е толкоз търсена, че уговорките ѝ просто не спирали и е била на снимачната площадка съвсем всеки ден. 
                             

Макар и земният ѝ път да бе къс, Шридеви е взела участие в 300 кино лентата. Получава звездно самопризнание в Боливуд, а хонорарите ѝ през последните години от живота ѝ били толкоз високи, че е можела да си разреши освен да живее в разкош и благоденствие, само че и да обезпечи същия метод на живот и за роднините си. 
                             

Едни от най-популярните филми с нейно присъединяване са " Артист ", " Карма ", " Отплата за закононарушение " и " Магически елмаз ". Шридеви посвещава живота си на киното, само че през 1997 година, изтощена от блестящата си кариера, тя прекратява актьорската си специалност и се отдава на фамилията си. Омъжва се за продуцента Бони Капур, от който има две, също толкоз красиви като нея, дъщери. 



Но колкото и да прави опити да се отдалечи от киното...всъщност нищо не може да победи пристрастеността към изкуството и 15 години, откакто афишира завършек на кариерата си, Шридеви още веднъж се завръща на снимачната площадка. През 2015 година излиза филмът " Мама ", в който актрисата извършва основната, а и последната си роля. Това е тъкмо филм номер 300 в кариерата ѝ.

Шридеви живя единствено 55 години...трагичен случай постави завършек на живота ѝ. Това се случи през 2018 година, когато актрисата е посетител на сватбата на племенника си. Не е известно какво тъкмо се е случило, само че красивата Шридеви е открита безжизнена във вана. Единствената информация по случая е, че тя е изгубила схващане, след което се е удавила.
                             

На пръв взор - наподобява, че актрисата е умряла след случай, само че...един факт кара околните ѝ да изпитват безчет подозрения. Експертизата потвърждава, че в кръвта на Шридеви е имало алкохол, а самата тя не близвала и капка концентрат приживе.

 

От трагичния ден, в който светът научи, че красивата актриса към този момент не е измежду живите, изминаха тъкмо 5 години, само че и до този миг няма отговор на въпроса какво се е случило в оня злополучен ден и по какъв начин се е стигнало до гибелта във ваната. Една от най-ярките звезди на Боливуд угасна вечно, а след нея останаха стотици изиграни функции и...твърде доста въпроси. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР