Името на Мария Силвестър беше замесено в грозна онлайн измама,

...
Името на Мария Силвестър беше замесено в грозна онлайн измама,
Коментари Харесай

Грозно! Замесиха Мария Силвестър в онлайн измама

Името на Мария Силвестър беше забъркано в грозна онлайн машинация, видя HotArena.

Това заяви самата тя посредством обществената мрежа Инстаграм. 43-годишната брюнетка показа, че в нета се популяризират артикули за намаляване като при започване на обявата даже е употребен неин откъс. Оказа се, обаче, че тя нито е лице на въпросната компания, нито в миналото е давала изявление за марката. 

Измамниците освен са съчинили думите на Силвестър, само че и с известна доза ловкост са дръзнали да употребяват нейни фрагменти от остаряла професионална фотосесия. " Хора, някой си прави реклама на гърба на моя фотография от реклама. Да знаете, че са фалшив и са доста нахални ", написа водещата. Тя споделя скрийншотове от рекламата, като усещане прави началото на обявата - " Мария Силвестър: Най-добрият метод за изгаряне на мазнини до 50 кг за всички възрасти ". Линкът води към италианска страница. 

Любопитното е, че лицето на Мария Силвестър несъмнено е привлекателно за тематиката, защото през последните месеци тя действително стана неузнаваема. Истината за това обаче се дължи на непоколебим хранителен и подготвителен режим без използването на добавки. Последователите на Мария Силвестър не останаха безучастни и част от тях даже припомниха подправената реклама, още веднъж с артикули за събаряне на килограми с поп фолк певицата Преслава.

През миналата година звездата на Пайнер стана жертва на сходна подлост, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР