Името Георги Градев се появява навсякъде, става ли дума за

...
Името Георги Градев се появява навсякъде, става ли дума за
Коментари Харесай

Руди Гела и Георги Градев: Болезнени амбиции и нулеви шансове за успех в спорта или политиката

Името Георги Градев се появява на всички места, става ли дума за високи постове и кавги. Бившият вратар с незнайни спортни достижения е известен в спортните среди само с острия си език, с непрекъснатите си нападки и закани по адрес на известни и потвърдени спортисти и спортни дейци. През годините плюе по едни от най-великите ни спортни звезди, не икономисва закани и обиди и към Българския олимпийски комитет, написа уеб сайтът crimes.bg.
Георги Градев е вписан като създател на СИЛА Интернешънъл Лойърс през 2017 година дружно с Юрий Зайцев и Михаил Прокопец. Фирмата има седалище в Москва.
Също като другия “адвокат по спортно право ” Руди Гела не е изключително надарен правист. Но си приписва голям брой дипломи и каузи. Справка в базата данни на Jus Mundi и Jus Connect демонстрира единствено 42 каузи, свързани с Градев и компанията, учредена от него. Има информация за каузи до 2022 година в това число. Липсват такива за 2023 година Той обаче твърди, че са стотици… Името му даже не се загатва в регистъра на столичните юристи. Това демонстрира следствие на медията Фрогнюз.
Продължаваме да ревизираме посочените университети, които е приключил с оценки Градев, само че към този момент напъните ни не се натъкват на неговото име. Което не значи, че не ги е приключил – просто към момента не откриваме следи за неговото наличие.
По всичко проличава, че тогавашният вратар има огромни упоритости, само че не и потенциал. Освен да лъже и да се замесва в кавги. Бивш футболист, вратар – също като сегашният началник на БФС Боби Михайлов. Приликите не стопират дотук. Градев щял да става новият началник на БФС, както самичък разгласи. Но няма кой да го избере! Знаейки това, той се пробва да влезе във допустимо повече медии със скандални изказвания до месец март, когато ползата към него ще спихне за следващ път.
Избухлив и невменяем, Градев седи зад голям брой кавги в спорта. Още през 2008 година медии разгласяват изказвания на известния български футболист Георги Христов. Нападателят е безапелационен, че Георги Градев, подвизаващ се като управител по това време, представляващ „ Ботев “ – Пловдив в разногласието с „ Левски “ по това време, го тормозел и заплашвал по телефона.
Подвизаваше се в екипа на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров, само че към този момент не е в него. Твърди, че самичък е напуснал, само че разнообразни източници са на мнение, че е бил помолен учтиво, само че настоятелно да се отдели.
В момента твърди, че съставлява известния ни плувец Антъни Иванов, който има проблеми с някои членове на федерацията, по адрес на която и Градев, и Иванов не икономисват обидни квалификации. Хора от плуването обаче са безапелационни, че доста скоро младият ни гений ще разбере своите заблуди във връзка с „ фамозния специалист по спортно право “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР