Именно в този период са се извършвали безобразия и потъпкване

...
Именно в този период са се извършвали безобразия и потъпкване
Коментари Харесай

Борисов се отказва от изборите. Денят Х - в края на септември

Именно в този интервал са се правили безобразия и потъпкване на закона, в които няма по какъв начин да не е забъркан и то. Това разкриха пред Фрог нюз дипломатически източници и такива от служби за сигурност отвън България.

 

Става дума за пране на пари, изнасяне на големи суми отвън страната и връщането им още веднъж под формата на „ вложения “, нелегално придобиване на непознати бизнеси, рекет и дейности в полза на непознати страни.

 

Борисов постоянно се е хвалел, че е доста осведомен. Преди години даже упрекна водача на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че бил в основата на скрит план за неговото физическо премахване. Не даде обаче никакви доказателства и сензационната вест увисна във въздуха.

 

След това упрекна президента Радев, че изпращал дрон да го следи даже в спалнята в резиденция „ Бояна “. Тази „ вест “ също се оказа плод на болно въображение.

Вчера Борисов съобщи: Решението за моя арест е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали, и заря поръчали. Бившият министър председател умира да се изтъкне като информиран за всичко в страната. За тази негова версия доста хора знаеха още преди да бъде свалено държавното управление „ Петков “, по-точно откакто прокуратурата получи записите от камерите пред „ Дондуков “ 1. Мотивът беше, че през Министерски съвет се подават сигнали до Европейската прокуратура. Точно в оня в осведомени кръгове плъзна „ новината “ за поръчвана дрога и пиячка под прикритието на пици, за оргии в Министерски съвет и прочие. Борисов към този момент изрече същата теза на глас.

 

Започналата офанзива против Политическа партия от страна на ГЕРБ ескалира всеки ден. Най-логично е обяснението с наближаващата предизборна акция. Истината е друга: Борисов желае да отвлече вниманието от „ атомната осведомителна бомба “, която към този момент цъка и се чака да гръмне в края на септември. Копчето ще бъда натиснато извън. Опитите на някои политически сили и на кабинета „ Петков “ да стартират радикални промени за отменяне на политико-мафиотския модел на ръководство на ГЕРБ се увенчаха с непълен триумф, непълен за смяната, която българите чакат.

 

И тъй като Борисов се показва за супер осведомен, значи е наясно какво крушение го чака. Затова и някои от правилните му фрагменти се отдръпват от изборите. Министри от неговия екип трескаво трансферират пари в чужбина и се гласят да изоставен страната. Той обаче няма по какъв начин да изчезне. Затова се пробва да отсрочи разкриването на скандалните секрети. Не и този път… Въпреки опитите му, както описват негови приятели, да накисне хора от близкия му кръг, предоставяйки цели папки с компромати против тях на заинтригувани служби и институции.

 

Първият арест бил противозаконен, радва се Борисов на правосъдното умозаключение. И то в действителност изглеждаше аджамийско. Не всякога обаче ще е по този начин. Има хора и служби, които в действителност си схващат от работата. Освен това не са подвластни по никакъв метод от български властници и прокуратурата. Това прави нещата доста съществени.

 

Възможен избавителен вид за Борисов е, в един миг да се отдръпна по здравословни или персонални аргументи, без да дава повече пояснения. Това би могло вероятно да се контракти, с цел да не се разгласяват разкритията за закононарушения по време на неговото ръководство, за които е виновен той като министър председател.

 

Няма да има избавление обаче за негови министри и близки висши магистрати, които сега считат, че са прикрили всички следи на осъществени от тях беззакония.

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР