Именитият български треньор Георги Василев е новият спортен директор на

...
Именитият български треньор Георги Василев е новият спортен директор на
Коментари Харесай

Георги Василев се завърна в родния футбол

Именитият български треньор Георги Василев е новият състезателен шеф на Етър. Той бе показан на футболистите преди днешната подготовка от ръководителя на УС на клуба Деян Куздов.

" Георги Василев е новият състезателен шеф на клуба. Краткосрочната цел е тимът да реализира максимума в идващите мачове и да осъществим това, което е по силите ни все още – най-малко присъединяване в баража, а при положително стичане на събитията да влезем непосредствено. Г-н Василев ще оказва помощ с опита си на спортно-техническия щаб, на треньорите и футболистите. Той е един от дребното хора, които в този миг могат да вдъхнат убеденост и да вдигне тима “, разяснява Деян Куздов.

" Идвам с най-голямото предпочитание да оказа помощ с наличието си на спортно-техническото управление, на което твърдо заставам зад тила им, с уважението, с което се отнася към мен управлението на клуба. Желанието ми е в тази спешна обстановка, в която се намира Етър, да създадем максимума, с цел да не пропуснем годината. Това няма да е доста елементарно, тъй като другите тимове към този момент усетиха това съмнение и се окуражиха. Миньор и Хебър ще са доста съществени съперници в последните кръгове. А моето наличие и вероятност са две разнообразни неща. Присъствието – от позиция на оставащите три мача, вероятността в бъдеще – аз съм си във Велико Търново и като има изгода от мен, ще ме употребяват. Най-важното е да се вдигне настроението и сплотеността на играчите. Ще оказвам помощ със препоръки на Веселин Великов, нека решаваме нещата семпло и бързо “, разяснява Георги Василев.

Георги Василев направи Етър първенец на България през сезон 1990/1991.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР