Имате любим и всичко помежду ви е прекрасно. Минават обаче

...
Имате любим и всичко помежду ви е прекрасно. Минават обаче
Коментари Харесай

Не ме запознава с приятелите си

Имате обичан и всичко посред ви е прелестно. Минават обаче месеци, откогато сте дружно, само че той по този начин и не ви среща с приятелите си. Отначало това не ви прави изключително усещане, тъй като, когато хората са мощно влюбени, са си самодостатъчни. Те нямат потребност от други, усещат се съвършено в своя дребен идиличен свят. Но това е релативно краткотрайно положение и добре знаете, че няма нищо по-естествено, всеки от вас да стартира да прави другия част от персоналния си свят, от своето обграждане. Това е още един от многочислените знаци, че гледате на връзките си намерено, а на индивида до вас – не като еднодневка. Още повече, че от време на време чувате оправданието - през днешния ден не можем да се забележим, тъй като ще излизам с другари. Каква може да е повода за тази изолираност и би трябвало ли да се тревожим? След прочут интервал – по-скоро да.

Възможни аргументи:

Срамува се от теб или счита, че няма дълго да сте дружно, по тази причина не намира смисъл да те вкарва в средата си. Това е допустима и доста неприятна причина. Не бързайте да проявявате ниско самочувствие, в случай че това е първото, което ви минава през мозъка. Но в случай че, не дай си боже, повода е тази, значи цялата ви визия за тази връзка е била една огромна заблуда. А по-добре да имаш отсреща си неприятна истина, само че истина, в сравнение с подправени мечти.

Срамува се от приятелите си. Тази допустима причина издава негови комплекси. Щом счита, че „ не стават “, за какво въобще се среща с тези хора, какво го свързва с тях? Дали недоброто мнение за приятелите му не е и лична ниска самокритика щом счита, че толкоз заслужава?

Също симптом на ниско самоопределение е, в случай че не те среща с приятелите си, тъй като се опасява някой от тях да не те отнеме от него. При следване на сходна логичност ниското му самочувствие е определящо и това не е добра линия от характера му, само че въпреки всичко е причина, надалеч по-благовидна от предходните. Лошото е, че е знак за още нещо - няма задоволително доверие в теб. Или пък няма религия в приятеля си вид Казанова?

Не те среща с приятелите си, тъй като има друга. Много гадно съмнение, то е най-крайното, само че няма по какъв начин да не ти мине и това през мозъка.

Проблемът – „ не ме среща с приятелите си, би трябвало ли да се безпокоя “ единствено на пръв път взор наподобява нищожен или чудноват. Когато продължи задоволително дълго, това си е мотив за прям диалог и изясняване на обстановката. Несигурността е неприятна компания. Най-малкото това не е добър знак за метода, по който той приема връзките ви. Когато ставаш част от живота на някого, това включва шерване и на фамилен, другарски и колегиален кръг – несъмнено, последователно, по натурален и непредумишлен метод. А в случай че Той не те вижда като индивида до себе си, най-малкото е добре да го знаеш. Тогава даже и да приемаш обстановката, в случай че въобще я приемеш, ще го има най-малко твоето „ осведомено единодушие “, както се споделя в медицината.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР