Имате чувството, че светът отива по дяволите? Искате да се

...
Имате чувството, че светът отива по дяволите? Искате да се
Коментари Харесай

Руснак стана президент на първата извънземна държава, амбициите ѝ са чудовищни

Имате възприятието, че светът отива по дяволите? Искате да се махнете от всичко? Ето го решението – станете жител на нацията Асгардия и стискайте палци тя да съблюдава обещанието си да колонизира Луната.

Асгардия беше учредена единствено преди 20 месеца и към този момент има над 200 000 жители, конституция и определен парламент. Има си и водач – Игор Ашурбейли, който преди ден встъпи в служба, оповестява „ Ройтерс “.

Тя също има и огромни упоритости – да доближи население от 150 млн. души за 10 години, да построи „ галактически ковчези “ с изкуствена гравитация в открития космос, където хората да могат да живеят за непрекъснато.

„ Този ден сигурно ще бъде записан в аналите на най-великите събития в историята на човечеството “, съобщи Ашурбейли пред стотици хора в двореца Хофбург във Виена.

„ Вече имаме основани всички устои на държавно управление. Следователно мога да разглася с убеденост, че Асгардия – първата галактическа нация на обединеното човечество, се роди “, сподели Ашурбейли, който е съветски инженер, компютърен експерт и предприемач.

Асгардия – наречена на небесния град Асгард от северната митология, твърди, че жителите ѝ сега обитават над 200 страни – повече, в сравнение с са публично приетите от Организация на обединените нации. Получаването на поданство онлайн е гратис.

Целта ѝ е да притегли двата % от международното население, които са „ най-креативни “. Възможно е да се наложи искащите да минават през проби за просветеност.

Ашурбейли уточни, че има намерение да построи спътници, които да дават интернет връзка по целия свят до 7 години, галактически „ ковчези “ – от 10 до 15 години, и най-после, в период от 25 години, да се откри непрекъсната колония на Луната.

Асгардците сега заплащат годишен членски импорт от 100 евро. „ Държавата “ възнамерява да събира налози върху персоналните доходи и облагата от бизнес. Обещават, че ще ги държат доста ниски.

„ На този ранен стадий от развиването на асгардската нация аз съм главният виновен за нейното финансиране, дружно с няколко други донори, които са поданици на Асгардия “, изясни съветският предприемач.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР