Имаме всички шансове да спечелим тези избори. В момента ни

...
Имаме всички шансове да спечелим тези избори. В момента ни
Коментари Харесай

Паргов: Имаме всички шансове да спечелим изборите

„ Имаме всички шансове да спечелим тези избори. В момента ни следва една значима задача, а точно – смяната на България. Не бива да се концентрираме във вътрешнопартийните проблеми, които нищехме през предходната година ”. Това съобщи членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Калоян Паргов в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA News.

„ През последните 4 години Българска социалистическа партия потвърди, че е опозицията и непрестанно демонстрира, че може да бъде опция на настоящия модел. В момента би трябвало да създадем всичко допустимо това да се осъществя в тези избори ”, сподели още той.

Относно решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия да изключи Георги Гергов от партията, Паргов разяснява: „ Преди 7 години Сергей Станишев и Димитър Дъбов предложиха за изключване Георги Първанов, Румен Петков и други, които бяха оформили АБВ. Тогава не дребна част от софийската организация, в това число и аз, напуснахме залата и не участвахме в гласуването. Оттогава това е кардинална политиката, която една част от градската организация следваме ”. И добави: „ Не участвах в гласуването за изключването на Иван Иванов от Варна, същото направих и с Георги Гергов. Считам, че не това е методът. В момента имаме други задания ”.

„ Всяка една дата за изборите за нас е допустима, стига епидемиологичната конюнктура да разрешава естественото протичане на изборния развой. Това е главното предизвикателство тази година ", сподели още Паргов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР