Имаме своите шансове срещу САЩ. Това заяви селекционерът на националния

...
Имаме своите шансове срещу САЩ. Това заяви селекционерът на националния
Коментари Харесай

Желязков: Имаме своите шансове срещу САЩ

Имаме своите шансове против Съединени американски щати. Това съобщи селекционерът на националния тим по волейбол за мъже Николай Желязков след провалянето от настоящия повторен отличник на планетата и съ-домакин на Световното състезание Полша с 0:3 на старта на шампионата. За отбора на следва дуел със състава на Съединени американски щати в неделя, 28 август, от 18:30 часа българско време, преди „ лъвовете “ да завършат груповата фаза с мач против Мексико във вторник още веднъж в 18:30 часа .

“Мачът с Полша беше много по-различен от контролите с Канада от позиция на това, че тимът на Полша сега е един от най-хубавите и е международен първенец. Класата е доста огромна! Успяха да ни затруднят с начален удар. Направиха 6 неточности и 10 аса, това е една преса на сервис, поради което не успяхме да организираме нашата игра. Разликата е в класата сред тима на Полша и Канада, с две думи казано “, стартира той.
Николай Желязков (ц).
„ Смятам, че в първия гейм не успяхме да посрещаме на процедура. Те изпълняваха такава преса на сервис, че не можахме да организираме офанзивата си. Успяха да ни блокират по-късно на висока топка. Впоследствие успяхме да подобрим и нашето посрещане, успяхме и в офанзива много по-ефективни и ние да ги затрудним на моменти с начален удар, тъй че играта ни се усъвършенства “.

„ В моментите, в които повеждахме с 2 точки, те вземаха отмора и по-късно отиваше някой на сервис и с този детайл успяваха да стопяват разликата. Класата на състезателите, които те имат и това, което демонстрираха на този детайл, можем единствено да ги поздравим. Не мога да кажа, че ние не сме създали нещо в тази ситуация добре, само че в случай, че отива Семенюк и вкарва 4 сервиса по линията в зона 5, само можем да му стиснем ръката. Това са обстановки, в които няма какво толкоз да приказваш за волейбол “, добави Желязков.

„ Първо би трябвало да можем да посрещаме това равнище на начален удар, с цел да можем да организираме офанзивата си. Това е първото нещо, с цел да успеем против Съединени американски щати, тъй като без офанзива, без добър сайд навън, е доста мъчно. От там нататък този детайл е доста значим, както виждате, тъй че и началният удар ще бъде доста основен детайл в мача против тима на Съединени американски щати. На това равнище е нужда този детайл да бъде на доста високо равнище. Имаме нашите си шансове съгласно мен да създадем някакъв резултат с тима на Съединени американски щати, с който да успеем да продължим, само че ще бъде извънредно мъчно. Ще би трябвало да дадем всичко от себе си, няма какво повече “.

" Предстои да бъде изработен ехограф на Тодор Скримов, с цел да се удостовери неговото положение, след което на следващия ден следва да направи една подготовка, да забележим в какво положение ще бъде, и живот и здраве, вероятността е да можем да го забележим в неделя. Аз персонално се надявам да е в положение да може да играе. Въпросът опира до това дали се е възстановил задоволително добре или не. Дано всичко е наред! “, приключи селекционерът ни във връзка с Тодор Скримов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР