Имаме разочарование от поведението на част от феновете. За финала

...
Имаме разочарование от поведението на част от феновете. За финала
Коментари Харесай

Кралев: Разочаровани сме от феновете

" Имаме отчаяние от държанието на част от почитателите. За финала за Купата на България сред ЦСКА и " Локомотив " ще се позволяват до 12000 фенове, отмерено разпределени във всички браншове, през седалка и през ред. Нека всички почитатели бъдат виновни ".

Това съобщи министър Красен Кралев на конференция дружно със здравния министър Кирил Ананиев, представители на Българския футболен съюз и представители на Националния действен щаб.

Всеки месец до трето число ще се вършат PCR проби на всички участници в шампионата, до привършване на изключителната епидемиологична обстановка в страната.

По времето сред двата PCR теста отговорност и гаранция за здравето на футболистите ще носят спортните лекари, те ще подсигуряват, че участващите в срещата са здрави.

При диагностициране на случай с ковид от играч на даден тим същият се отстранява краткотрайно от тима, той се слага под карантина. За останалите състезатели, треньори и длъжностни лица се организира PCR тест – при 2 негативни теста в границите на 3 дни всички не престават присъединяване си., сподели още спортният министър..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР