Имаме противовъздушна отбрана, но не и противоракетна, казват от Киев.

...
Имаме противовъздушна отбрана, но не и противоракетна, казват от Киев.
Коментари Харесай

Войната в Украйна: Нови ирански оръжия за Русия?


" Имаме противовъздушна защита, само че не и противоракетна ", споделят от Киев. За тях ще е изключително мъчно да се отбраняват против новите ракети земя-въздух, за които от Съединени американски щати предизвестяват, че Иран ще изпрати на Русия.

" Обезпокоени сме от опцията Иран да доставя с ракети земя-въздух ", съобщи Джон Кърби от Съвета за национална сигурност на. " Все още нямаме удостоверение за това, само че имаме такива опасения. "

Иран към този момент е забъркан в " убийството на почтени украинци ", като доставя безпилотни самолети на Русия, сподели Кърби. " Това е знак, че. " Украйна и западните страни упрекват Русия, че употребява ирански безпилотни самолети във. Иран отхвърля доставките на свои дронове за Русия.

Ново иранско въоръжение за Русия?

Американската " Си Ен Ен ” цитира собствен източник, който следи иранската оръжейна стратегия от близко. Според него Доставката се следи, защото това е първият случай, в който Иран изпраща на Русия усъвършенствани точно управляеми ракети, които могат да дадат на Кремъл доста предимство в сраженията.

Дрон, сниман по време на съветско нахлуване против Киев на 17 октомври 2022. Предполага се, че това е иранският модел дрон " Шахед-136 "

Украинското министерство на защитата също заяви през вчерашния ден, че при започване на ноември. Според информацията на те " ще бъдат доставени през Каспийско море до пристанище Астрахан ". Безпилотните самолети ще дойдат на части, а съветските сили ще ги сглобят и пребоядисат с нанесени съветски обозначения, по-специално " Геран-2 ", оповестяват още от Киев.

Украйна няма ефикасна отбрана против иранските ракети

От военновъздушните сили на Украйна обявиха още, че сега не разполагат с ефикасна отбрана против новите балистични ракети, които Иран се готви да изпрати на Русия.

Юрий Ихнат, представител на командването на Военновъздушни сили на Украйна, съобщи, че обсегът на доставяните ирански балистични ракети, като " едната е с обхват 300 км, а другата - 700 км ", ще разреши на съветските сили да нанасят удари по всяка точка на Украйна., сподели той.

Ихнат съобщи, че украинската войска " ще предприеме всички ограничения и средства за отбрана против тези ракети ", които може. Въпреки това той предизвести, че " сега няма ефикасна отбрана против тези ракети. ".

***

Разгледайте и тази изложба от нашия списък: 

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР